Número  190  28 d'abril de 2016  
 
 
   

 

Butlletí de continguts recents  

 

clica aquí per anar a la web

 

Continguts generats a la nostra web el mes d'abril de 2016

 

 

Joves Espectadors - Joves Inquiets:

Beques ‘Connecta’t’, teniu de termini fins al 4 de maig

Beques ‘Connecta’t’, teniu de termini fins al 4 de maig

Fins el 4 de maig està oberta la convocatòria per entrar a participar a les Beques Connecta’t del Carnet Jove pels joves entre 16 i 31 anys. Es tracta de 10 beques, cada una en un àmbit diferent, que faciliten ...  Llegir més »

‘Call Center’ de Marc Angelet, torna al Teatre del Raval aquest maig

‘Call Center’ de Marc Angelet, torna al Teatre del Raval aquest maig

Un espectacle que ja va estar al Teatre del Raval, excel·lent per a públics joves (a partir de 14 anys) d’un dels autors i directors que més sovinteja aquests públics. CALL CENTER Autor i director: Marc Angelet Amb Clara Moliné ...  Llegir més »

 

Reconeixements:

 

Social:

 

Crònica de Festivals:

 

Crítiques de Josep Maria Viaplana:

Segueixo la meva feina com a crític, principalment a Recomana.cat i aquí us vull deixar les crítiques que vagi publicant. Com podreu comprovar, estenc el meu ventall i escric també sobre espectacles per a adults, a més dels ja tradicionals familiars i per a joves. En aquest darrer cas, valoro molt (i ho faig constar) que un espectacle en cartellera sigui també apte o adient (diferenciant així el grau d'idoneïtat) per a públics joves, que poden fins i tot ser a partir dels 8 anys. En molts casos, es pot anar amb infants i joves (familiars o alumnes) a la Cartellera General i passar-ho bé.

Crítiques: Cabaret LeCoq – Sala Fènix (Barcelona)

Crítiques: Cabaret LeCoq – Sala Fènix (Barcelona)

CABARET LECOQ Diversos artistes SINOPSI S’obre la nit i pel tall de la lluna descendeixen bufons, pallassos, marionetes, ombres, objectes animats, dimonis i tota sort de personatges emmascarats, obscens, grotescs… Giren pels carrers, inunden el Raval amb les seves paròdies ... Llegir més »

TOTES LES MEVES CRÍTIQUES

i més...

Segueix-nos per

 

           

 

Logo_jovespectacle_email.gif

Jove Espectacle

Josep Maria Viaplana - Tiana

http://www.jovespectacle.cat

http://www.facebook.com/jovespectacle

jovespectacle@gmail.com

@jovEspectacle (twitter)

 

 

Aquest butlletí s'adreça a vosaltres en qualitat de professionals o entitats vinculades a l'espectacle per a infants i joves, persones potencialment interessades, o bé per haver-vos-hi subscrit. Per no rebre'l més, només heu de clicar aquí.

Persones físiques subscrites:
En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/1999, us informem que les vostres dades personals/professionals estan incorporades en un fitxer comercial, amb la finalitat d'enviar-vos aquest butlletí i d'altres comunicacions comercials, el responsable del qual és Josep Maria Viaplana. Si ho desitgeu, podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició de les vostres dades personals en el correu electrònic
jovespectacle@gmail.com.

Us preguem que difongueu i reenvieu aquest butlletí a qualsevol altra persona, companyia, teatre o entitat que penseu que pugui estar-ne interessada. Per qualsevol comentari o consulta, podeu contactar-nos a través del correu jovespectacle@gmail.com