Número  192  31 de maig de 2016  
 
 
   

 

Butlletí de continguts recents  

 

clica aquí per anar a la web

Ja ho varem explicar el novembre i desembre, que la nostra activitat ha deixat de tenir la periodicitat a què us tenia acostumants. Tanmateix, anem generant continguts propis (i dels nostres col·laboradors) que anirem actualitzant de tant en tant a través d'un butlletí, que no serà setmanal ni mensual, sinó que es farà quan tinguem prou coses a explicar-vos. Moltes gràcies per les mostres de suport rebudes.

Continguts generats a la nostra web des del darrer butlletí

 

 

Joves Espectadors - Joves Inquiets:

Propers festivals:

Ja és aquí la Tamborinada 2016 (Barcelona)

Ja és aquí la Tamborinada 2016 (Barcelona)

www.fundaciolaroda.cat/Tamborinada/ Diumenge 5 de juny, la Fundació La Roda presenta al Parc de la Ciutadella, la 39a edició d’aquesta gran festa familiar i gratuïta, que enguany commemora Els Pastorets i l’univers de Folch i Torres En aquesta 39a edició, dedicada ... Llegir més »

Crònica de Festivals:

Crítiques de Josep Maria Viaplana:

Segueixo la meva feina com a crític, principalment a Recomana.cat i aquí us vull deixar les crítiques que vagi publicant. Com podreu comprovar, estenc el meu ventall i escric també sobre espectacles per a adults, a més dels ja tradicionals familiars i per a joves. En aquest darrer cas, valoro molt (i ho faig constar) que un espectacle en cartellera sigui també apte o adient (diferenciant així el grau d'idoneïtat) per a públics joves, que poden fins i tot ser a partir dels 8 anys. En molts casos, es pot anar amb infants i joves (familiars o alumnes) a la Cartellera General i passar-ho bé.

Crítiques: Una conferència ballada, de Toni Jodar

Crítiques: Una conferència ballada, de Toni Jodar

vist el 27 de maig de 2016 al Mercat de les Flors (Barcelona) La nova proposta escènica de Toni Jodar/BdDansa, entre la conferència i l’acció ballada, ens parla de la història recent i les tendències actuals dels llenguatges de la ... Llegir més »

TOTES LES MEVES CRÍTIQUES

i més...

Segueix-nos per

 

           

 

Logo_jovespectacle_email.gif

Jove Espectacle

Josep Maria Viaplana - Tiana

http://www.jovespectacle.cat

http://www.facebook.com/jovespectacle

jovespectacle@gmail.com

@jovEspectacle (twitter)

 

 

Aquest butlletí s'adreça a vosaltres en qualitat de professionals o entitats vinculades a l'espectacle per a infants i joves, persones potencialment interessades, o bé per haver-vos-hi subscrit. Per no rebre'l més, només heu de clicar aquí.

Persones físiques subscrites:
En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/1999, us informem que les vostres dades personals/professionals estan incorporades en un fitxer comercial, amb la finalitat d'enviar-vos aquest butlletí i d'altres comunicacions comercials, el responsable del qual és Josep Maria Viaplana. Si ho desitgeu, podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició de les vostres dades personals en el correu electrònic
jovespectacle@gmail.com.

Us preguem que difongueu i reenvieu aquest butlletí a qualsevol altra persona, companyia, teatre o entitat que penseu que pugui estar-ne interessada. Per qualsevol comentari o consulta, podeu contactar-nos a través del correu jovespectacle@gmail.com