Número  195  25 de juliol de 2016  
 
 
   

 

Butlletí de continguts recents  

 

clica aquí per anar a la web

Darrer butlletí de la temporada :-) Fins al setembre i bon estiu!

Continguts generats a la nostra web des del darrer butlletí

 

 

Destaquem:

Fires, festivals i programacions:

 

Obertes les inscripcions de companyies per actuar a La Mostra d’Igualada 2017

Obertes les inscripcions de companyies per actuar a La Mostra d’Igualada 2017

Les sol·licituds es faran en línia del 15 de juliol al 15 de setembre Avui s’ha obert el període d’inscripcions de les companyies per sol·licitar actuar a la 28a edició de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil ...  Llegir més »

 

 

 

La Filmoteca de Catalunya us ofereix sessions infantils familiars durant els mesos de juliol i agost

La Filmoteca de Catalunya us ofereix sessions infantils familiars durant els mesos de juliol i agost

L’agost la Filmoteca és oberta al públic infantil i familiar   Cada dissabte i diumenge, a les 17.00 h, a la Sala Chomón Una de les missions de la Filmoteca de Catalunya és acostar el cinema als més petits, fer-los ...  Llegir més »

 

Et pot interessar:

 

Crítiques de Josep Maria Viaplana:

 

Aquestes són les crítiques que publico al meu Portal, i la majoria també a Recomana.cat. Això fa que, a més dels espectacles per a infants i joves que venia comentat, també sobre espectacles per a adults que es troben a la Cartellera Regular (o no) especialment a Barcelona.  En aquest darrer cas, valoro molt (i ho faig constar) que un espectacle sigui també apte o adient (diferenciant així el grau d'idoneïtat) per a públics joves, que poden fins i tot ser a partir dels 8 anys. En molts casos, es pot anar amb infants i joves (familiars o alumnes) al teatre i passar-ho bé.

 

TOTES LES MEVES CRÍTIQUES

i més...

Segueix-nos per

 

           

 

Logo_jovespectacle_email.gif

Jove Espectacle

Josep Maria Viaplana - Tiana

http://www.jovespectacle.cat

http://www.facebook.com/jovespectacle

jovespectacle@gmail.com

@jovEspectacle (twitter)

 

 

Aquest butlletí s'adreça a vosaltres en qualitat de professionals o entitats vinculades a l'espectacle per a infants i joves, persones potencialment interessades, o bé per haver-vos-hi subscrit. Per no rebre'l més, només heu de clicar aquí.

Persones físiques subscrites:
En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/1999, us informem que les vostres dades personals/professionals estan incorporades en un fitxer comercial, amb la finalitat d'enviar-vos aquest butlletí i d'altres comunicacions comercials, el responsable del qual és Josep Maria Viaplana. Si ho desitgeu, podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició de les vostres dades personals en el correu electrònic
jovespectacle@gmail.com.

Us preguem que difongueu i reenvieu aquest butlletí a qualsevol altra persona, companyia, teatre o entitat que penseu que pugui estar-ne interessada. Per qualsevol comentari o consulta, podeu contactar-nos a través del correu jovespectacle@gmail.com