‘Com gat i gos’ de la Cia. TeatreAnimal, fa temporada a la Xina

Shanghai i Pequin acullen més de 40 funcions de l’espectacle ‘COM GAT I GOS’, amb música de Maika Makovski i Xarim Aresté

06_teatreanimal_com_gat_i_gos

‘COM GAT I GOS’ és un espectacle de teatre i animació audiovisual per a tots els públics, creat per la companyia catalana TeatreAnimal amb la banda sonora original de Maika Makovski i Xarim Aresté. Aquest mes d’agost per primera vegada fan un salt cap a la internacionalització, actuant en el Super Theater (Pequin) on es presenta per primera vegada un espectacle per a públic familiar i l’Art Space for Kids (Shanghai). Aquest darrer és l’únic espai teatral de la Xina dedicat exclusivament als nens i les seves famílies i on l’espectacle s’ha estrenat aquesta setmana amb un èxit absolut i quasi totes les entrades exhaurides. Durant un mes i mig hi faran més de 40 funcions i també tallers per a escoles i famílies.

07_teatreanimal_com_gat_i_gosL’espectacle es va presentar el 2014 a la Mostra d’Igualada, la Fira de Titelles de Lleida i el FIET de les Illes Balears. Des d’aleshores ha girat per diverses localitats catalanes i s’han fet gairebé 70 funcions. Aquest estiu serà la primera vegada que es faran actuacions fora del país. L’espectacle ha estat també traduït a l’anglès per Jenny Jones, coordinadora al British Council. ‘LIKE CAT AND DOG’ és la versió que ja ha estat representada per a escolars i que, adaptada al xinés, es presentarà als teatres de Pequin i Shanghai els mesos d’agost i setembre.

La companyia TeatreAnimal neix de l’espectacle COM GAT I GOS. TeatreAnimal és art escènic d’interacció, que té la necessitat d’investigar en el trencament de la quarta paret per entendre el teatre com expressió artística fresca i viva. En aquesta investigació es troben tres creadors: Kilomba (il·lustradora), Judit Ortiz i Lluís Petit (actors), què es diverteixen amb l’art efímer i la improvisació plàstic-escènic.

Dossier de l’espctacle