Món de mones, escola de teatre: NOU CURS 2016-2017!

mon-de-mones-logo

Benvinguts al nou curs!

Tornem a engegar motors després de les vacances, amb l’energia renovada i molta il·lusió! Fent valoració dels fantàstics resultats de l’any anterior, us presentem les novetats d’aquest nou curs desitjant que torneu a gaudir del teatre i les arts escèniques amb nosaltres.

TEATRE                     

Treballem per oferir als nostres alumnes una formació dinàmica, l’objectiu de la qual és fomentar els recursos expressius i interpretatius, partint de l’exploració i coneixement de les possibilitats creatives de l’alumnat i de la seva capacitat de desenvolupament i evolució. Més informació

CLAQUÉ                   

El claqué entès com a mig camí entre la dansa (treball tècnic, expressió corporal) i la música (com a instrument de percussió). Es treballaran la tècnica i el ritme amb l’objectiu d’aprendre els passos bàsics del claqué per a aplicar-los en coreografies

EXPRESSIÓ I RITME

Alguns dels objectius són aprendre a estar en contacte amb el compàs, moure el cos a ritme de la música, conèixer les possibilitats sonores del propi cos com a intrument rítmic, fomentar l’expressió lliure i la creativitat, treballar l’escolta grupal…  Més informació

DANSA CREATIVA   

Iniciació a la dansa creativa a través del joc, l’experimentació, el treball individual i en grup. Trobarem i gaudirem el moviment propi i genuí amb un cos cada cop més despert i desbloquejat expresant-nos visceral i poèticament. Més informació

GRUP VOCAL MdM  

NOVETAT!!!

Per a totes aquelles persones que estiguin interessades en gaudir cantant en grup. A partir d’exercicis rítmics i vocals, s’anirà elaborant un repertori de cançons de diversos estils. Si tens ganes de gaudir de la música, conèixer gent i passar una bona estona, aquest és el teu lloc. Més informació

 

Origen: NOU CURS 2016-2017!