El secret per millorar el rendiment dels teus alumnes I natibergada.cat

Tots els que tenim relació amb els infants hem comprovat que s’esveren amb facilitat, que arriba un moment que s’apodera d’ells un moviment incontrolable que fa difícil que puguin escoltar, jugar amb els companys, gaudir, aprendre, relacionar-se… En aquest estat als infants els costa molt saber parar.

És necessari que els ensenyis a relaxar-se, a parar, a estar tranquils, a saber esperar i saber-se comportar. En definitiva, han de poder controlar aquest impuls que els fa moure sense sentit. Per aconseguir-ho és important que els facis conscients d’aquesta realitat i que els ensenyis estratègies per aprendre a relaxar-se i controlar-se.

Hi ha moltes maneres d’ensenyar als alumnes a relaxar-se i cada mestre/a ha de trobar la manera que més li agradi. Jo t’explicaré la manera com ho faig amb els meus alumnes. Espero que et sigui útil.

Llegiu l’article complet a: El secret per millorar el rendiment dels teus alumnes I natibergada.cat