“Kacu Mensi l’Espectacle” inaugura la temporada de teatre infantil i familiar de Barcelona

  • La festa va tenir lloc el diumenge 25 de setembre al Teatre Poliorama i va comptar amb l’assistència de més de 220 persones.

  • Més de 16 teatres de la ciutat de Barcelona van participar en la jornada.

kaku-mensi-logoLa quarta edició de la festa “Kacu Mensi l’Espectacle” es va celebrar al Teatre Poliorama amb la participació de més de 220 assistents.

La celebració va començar amb un taller a càrrec de “Què fas Carlota” i Nona Umbert de “Fes-t’ho com vulguis”, on els més petits van deixar volar la imaginació i van crear unes flors de paper de seda treballades en diferents tonalitats. A més, es va habilitar un espai més relaxat per als més menuts, decorat amb uns originals cactus de fusta.

Uns minuts abans del migdia es van obrir les portes per presentar l’acte principal de la jornada, la inauguració de la programació de teatre infantil i familiar d’aquesta temporada a Barcelona. L’acte el va conduir la companyia Sgratta, que va fer passar una bona estona al públic, fent riure, cantar i ballar tant als menuts com als adults. El moment àlgid del matí va arribar quan les companyies “La rateta que escombrava l’escaleta” de La Roda Produccions, “Circus” de Brando y Silvana, “Set de ballet” d’Anna Arboix companyia de dansa, “Els oficis del teatre’ de la Companyia Somnis al terrat, “Xino-Xano” de Fes-t’ho Com Vulguis i “Més que màgia amb el Mag Stigman, van oferir un tast del seu espectacle. L’acte va anar acompanyat per intèrprets de llenguatge de signes.

Els teatres de Barcelona que han participat a “KACU MENSI L’ESPECTACLE 2016” han estat Porta 4, CCCB, Centre Cívic Parc-Sandaru, Romea, Sala Atrium, Eixample Teatre, Sala Fènix, El Rei de la Màgia, SAT!, Tatarantana, Jove Teatre Regina, Lluïsos de Gràcia, Teatre Raval, La Puntual, Teatre Poliorama i Poble Espanyol.

Un cop finalitzada la festa, els espectadors comentaven que “l’acte havia estat molt útil per tenir una referència de la programació prevista per aquesta temporada als teatres de la ciutat i que repetirien l’any vinent”.

L’Associació de Professionals del Teatre Infantil i Familiar, KACU MENSI, s’ha mostrat molt satisfeta amb la bona rebuda de l’acte entre els assistents, l’interès d’altres teatres en formar part en la propera edició i la bona disposició i col·laboració de les companyies. Ja està previst que Kacu Mensi organitzi la pròxima edició per la temporada 2017-2018.

Sobre Kacu Mensi

Kacu Mensi és una associació que aglutina professionals de diferents àmbits del teatre infantil i familiar que treballen per la projecció, protecció i dinamització del sector. Kacu Mensu està formada per artistes, companyies, productores, distribuïdores i sales d’exhibició. L’objectiu principal és crear, promoure i defensar les arts escèniques per famílies, infants i joves.

kakumensi-festa-2016