Oberta convocatòria Viver d’Iniciatives Culturals | Fabra i Coats

17 octubre – 11 novembre 2016

Fabra i Coats – Fàbrica de Creació de Barcelona obre la convocatòria anual per a la cessió d’espais al seu Viver d’Iniciatives Culturals.

La convocatòria està dirigida a gestors, productors, difusors i dinamitzadors culturals, microempreses i petites empreses culturals, creadors i associacions culturals que necessitin un espai per dur a terme el seu projecte.

Les propostes seleccionades podran dur a terme una residència d’entre un mes i un any a la fàbrica de creació.

Els espais disponibles per a la cessió inclouen un àrea de coworking de 250m2, bucs insonoritzats de diverses mides especialment aptes per al desenvolupament de projectes de creació musical i sonora, estudis de 15 m2 idonis per dur a terme projectes de creació, producció i edició audiovisual, i estudis de 20 m2 dissenyats per al desenvolupament de projectes d’arts visuals i multimèdia.

A l’hora de seleccionar les propostes es valorarà el caràcter innovador i emprenedor del projecte i la seva vinculació amb la difusió cultural, la innovació social i el suport a la creació artística. També seran valorades les propostes de mediació que vinculin l’educació i la cultura, i es considerarà la voluntat de generar noves iniciatives en el marc de Fabra i Coats – Fàbrica de Creació.

La convocatòria romandrà oberta fins l’11 de novembre de 2016.

Els termes de la convocatòria i el formulari d’inscripció es troben dins els documents següents:

Aquesta documentació s’haurà de presentar en paper i en format digital al Registre General de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), La Rambla, 99 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h i els dijous també de 15.30 a 17.30 h) dins del termini establert.

Per a qualsevol altre aclariment no dubteu a contactar amb el telèfon de Fabra i Coats – Fàbrica de Creació, 619 131 616, o bé per correu electrònic amb l’adreça fabraicoats@bcn.cat.

Origen: Oberta convocatòria Viver d’Iniciatives Culturals | Fabra i Coats