Arriba el Festival Guant a Valls

Els titelles del 12è Guant acullen nou propostes artístiques.

Tres intenses jornades per als públics familiars del 4 al 6 de novembre Sessions per als centres educatius, tallers i una exposició fan èmfasi en el vessant pedagògic.

Quatre localitats refermen la condició de projecte supralocal.

Valls serà l’epicentre de la dotzena edició de la proposta de teatre de titelles que ens ofereix el Guant entre divendres 4 i diumenge 6 de novembre. Les localitats d’Alcover, El Morell i La Pobla de Mafumet també acullen les companyies i activitats d’aquest projecte supralocal.

A Valls, el Teatre Principal en serà l’espai central. Els italians Bambabambin Puppet Theatre, dues companyies aragoneses com els històrics Titiriteros de Binéfar i el reconegut Javier Aranda, el manxec Javier Atienza, i els cinc projectes catalans Marionetarium & Cia de marionetes Herta Frankel, Pla B, Genovesa Narratives Teatrals, els alumnes de teatre de l’Institut Narcís Oller i la Colla La Pessigolla, ambdós de Valls, configuren les nou propostes artístiques vertebrades en el marc de la dotzena edició de l’aparador titellaire del Guant.

Totes les activitats a http://festivalguant.cat/

Gaudeix de tot el programa a: Temporada dels Teatres de Valls 2016-2017

Origen: Arriba el Festival Guant a Valls