La 1a. Mostra de Titelles de Sant Cugat del Vallès, aquest cap de setmana

programa-i-mostratitellessantcugat2016

La 1a Mostra de Titelles de Sant Cugat neix amb la voluntat de ser un esdeveniment anual que ens permeti portar espectacles diferents i inundar Sant Cugat amb el món dels titelles.

És una proposta pensada per als santcugatencs i per a que durant tres dies les famílies puguin calçar-se les bambes, posar-se roba còmoda i gaudir sense parar d’espectacles de qualitat a preus assequibles.

Hi haurà espectacles a taquilla inversa. Això no vol dir gratuït: els artistes han fet un esforç considerable apostant per la nostra iniciativa i és just recompensar-los: ells viuen d’això! !

Curiosament artistes de primera línia del panorama titellaire han volgut estar al nostre costat en aquesta iniciativa que vol oferir oci cultural i de qualitat al mateix temps que vol crear llocs de treball, o, si més no, feina en un col·lectiu amb únicament un 8,71% de professionals que hagin treballat en el darrer any: Dades francament preocupants!

I dic curiosament, ja que tots pensem que és una bona idea, tots menys l’administració!!

Aquesta Mostra l’hem feta les entitats. Sense recolzament públic. Sense cap aportació de capital. Amb una sabata i una espardenya i amb molta il·lusió i nits anant a dormir tard. Hi hem invertit ganes, que d’això si que en tenim. Ara a veure si tenim públic i podem repetir
any rera any!!

També és la manera en que Can Ninot vol celebrar els seus 5 anys a la ciutat: fent-vos un regal amb espectacles únics!

Tián Cusidó – Can Ninot
Organitzador

programa-complet-mostra-titelles-sant-cugat-2016

cartell-i-mostratitellessantcugat2016