Ja està oberta l’acreditació de professionals | La Mostra d’Igualada

El període d’inscripció de professionals restarà obert fins el proper 15 de gener de 2017

English version here / Versión en castellano aquí / Version française ici

Les empreses, entitats o institucions relacionades amb la contractació, la distribució, la gestió, la promoció, etc. de les arts escèniques interessades en acreditar-se a La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil del 2017 com a professionals han d’omplir degudament el formulari d’inscripció. La sol·licitud romandrà oberta del 15 de novembre de 2016 al 15 de gener de 2017.

A més, hem establert un conveni amb de col·laboració amb les següents associacions professionals del sector: Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP), Associació de Professionals del Teatre Infantil i Familiar (KACU MENSI), Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), Associació Professional de Dansa de Catalunya (APDC), Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPDC), Associació de Companyies de Teatre Professional de Catalunya (CIATRE), Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC).

INFORMACIÓ IMPORTANT:

 • La inscripció per entitat (sense conveni) té un preu de 30 € que dóna dret a:
  • Acreditar fins a un màxim de 4 persones per entitat. La inscripció de les dues primeres s’inclou en el preu d’inscripció de l’entitat, mentre que per a la tercera i quarta persones s’haurà d’abonar 10 € per cadascuna.
  • Sol·licitar 2 invitacions per espectacle fins a un màxim de 20 espectacles.
  • Possibilitat de reservar 2 entrades per espectacle fins a un màxim de 20 espectacles a preu reduït; aquestes entrades s’abonaran a Igualada en el moment de recollir l’acreditació.
  • Pels programadors de Catalunya, dret a reservar allotjament en els hotels de la fira (l’Organització no es fa càrrec de les despeses d’allotjament ni manutenció dels inscrits). El nombre d’habitacions és limitat i s’atorguen per estricte ordre de recepció de les reserves fins a l’ocupació completa dels hotels.
  • Pels programadors de fora de Catalunya, allotjament i dietes a càrrec de La Mostra (una persona per entitat, en habitació doble compartida). L’organització es reserva el dret de validar aquestes condicions.
  • Inclusió de les dades de l’entitat al Manual de Professionals.
  • Credencial i documentació completa en arribar a La Mostra per a cadascuna de les persones inscrites.
  • Accés als espais exclusius per a professionals (La Llotja, Club dels Professionals, etc.).
 • La inscripció per associació (amb conveni) té un preu de 15 € que dóna dret a:
  • Acreditar fins a un màxim de 2 persones per entitat.
  • Sol·licitar 2 invitacions per espectacle fins a un màxim de 10 espectacles.
  • Dret a reservar allotjament en els hotels de la fira (l’Organització no es fa càrrec de les despeses d’allotjament ni manutenció dels inscrits). El nombre d’habitacions és limitat i s’atorguen per estricte ordre de recepció de les reserves fins a l’ocupació completa dels hotels.
  • Inclusió de les dades de l’entitat al Manual de Professionals.
  • Credencial i documentació completa en arribar a La Mostra per a cadascuna de les persones inscrites.
  • Accés als espais exclusius per a professionals (La Llotja, Club dels Professionals, etc.).
 •  A la recepció del formulari d’inscripció i del comprovant d’ingrés bancari, rebreu per correu electrònic la confirmació de la inscripció, el document de reserva d’allotjament (en cas de necessitar-ne) i el document de sol·licitud d’entrades.

INSCRIU-TE AQUÍ

– Formulari català –

La Mostra d'Igualada

Origen: Acreditació PRO | La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil