Acte d’homenatge al desaparegut Jesús (Molina) Roche

En el seu moment ja varem publicar la notícia de la defunció de Jesús Roche (fundador, entre altres, de Teatre Arca i Alquímia Produccions) el dijous 27 d’octubre de 2016, fruit d’una malaltia que el va tenir ingressat a l’Hospital del Mar de Barcelona.

També com explicàvem, no hi va haver funeral, per exprés desig seu, però el seu fill Artur i un grapat d’amics i companys han preparat un acte d’homenatge per al proper 25 de gener al Palau Alòs, del Districte de Ciutat Vella (Carrer Sant Pere més baix) de Barcelona. Molt aprop d’on durant molts anys va tenir la seva seu Teatre Arca.

Però deixem que l’Artur ens ho digui amb les seves pròpies paraules:

 

Ens complau convidar-vos al

Homenatge a Jesús Roche,  al  Casal de joves Palau Alòs (Sant Pere més Baix nº55)

El 25 de Gener, de 20:00h a 22:00h,

A la fi hem trobat lloc i hora per celebrar com cal l’homenatge al Jesús. I quin lloc més adient que el Casal de joves del Palau Alòs (Seu de l’antic teatre de la Penya Cultural Barcelonesa). Un lloc molt simbòlic; ple de bons records i vivències, i a la vegada ens serveix per mostrar el gran lligam i la gran font d’inspiració que va significar el barri del Casc Antic al llarg de la seva vida.

No pretenem fer un homenatge a l’ús, ni protocol·lari, ni sensibler o que doni peu a passar una mala estona. Per aquest motiu, i convençuts de que el Jesús o voldria així, intentarem transmetre tot aquell bon rollo i bons moments que vam viure amb ell. Així que la recepta és senzilla: Un petit piscolabis, uns bons riures i un brindis enorme a la seva salut.

Us esperem a tothom.

Salut.

PD: Podeu reenviar aquest email a tot aquell que conegui al Jesús o pugui estar interessat. L’entrada és gratuïta.

Artur Molina Collado (Fill de Jesús Roche)

puntdegir@gmail.com

jesus-roche4

Descansi en pau…