Campanya escolar de Ajuntament de Martorell

El 23è Cicle de Teatre Escolar dóna el tret de sortida per a nens i nenes de P2 a 6è de Primària
Autor: Departament de Premsa i Comunicació

Com a novetat, un dels espectacles, ‘Sopa de pedres’ anirà a càrrec del grup Zinc de l’Aula de Teatre de Martorell

El 23è Cicle de Teatre Escolar de Martorell ha donat el tret de sortida, aquest matí, amb l’escenificació de l’obra ‘Ralet-Ralet’ de la companyia ‘Samfaina de colors’ per als alumnes de P4 i P5 de les llars d’infants municipals. L’objectiu és apropar el teatre als escolars com a activitat complementària al curs. El cicle, que l’organitza l’Aula de Teatre de Martorell amb el suport de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona, es divideix en dues tandes: la primera, s’allargarà fins el 27 d’octubre.

Les novetats
El 23è Cicle de Teatre Escolar va dirigit als nens i nenes de P2 fins a 6è de Primària dels centres educatius del municipi. Aquest any hi ha dues novetats: els més petits veuran l’espectacle a la mateixa llar d’infants i no hauran d’assistir a l’auditori del Centre Cultural i, la segona, que el grup Zinc de l’Aula de Teatre de Martorell oferirà l’espectacle ‘Sopa de pedres’.
Els espectacles
Avui s’ha obert el cicle amb l’obra ‘Ralet-Ralet’, amb la companyia ‘Samfaina de Colors’. Aquest dimarts és prevista la representació ‘Nens al patí’, amb ‘Samfaina de Colors’. La setmana vinent, hi haurà l’escenificació de ‘La granja més petita del món’, amb la companyia ‘Anna Roca’. Es fan tres sessions diàries a les 9.30 hores, 11.00 hores i 15.15 hores.

Ajuntament Martorell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*