L'espectacle familiar d'Octubre-Novembre al TNC

En Polzet al TNC 

Director: Lluís Graells – Idioma: Català – Gènere: TitellesEstil: Comèdia – Durada: 70minuts


Teatre Nacional de Catalunya 
Sala Tallers  
Plaça de les Arts s/n – 
Barcelona  
93 306 57 00  
www.tnc.es
HORARIS I PREUS – Del19/10/2011 al 13/11/2011
Ds: 18:00 / 8 – 12 €
Dg: 12:00 / 8 – 12 €
FITXA Atrezzo: Jordi Regot, Disseny de llums: Xavier Sala, Direcció musical: Marc Moncusí, Composició musical: Jesús Rodríguez Picó, Audiovisuals: Juan Desafinado Produccions, Escenografia: Eudald Ferré, Vestuari: Eudald Ferré, Titelles: Eudald Ferré, Producció executiva: Jordi Cartanyà, Guió: Lluís Graells, Autor: Charles Perrault, Companyia: Cia Pa Sucat


Sinopsi

Uns llanterners de finals del segle XVIII es disposen a explicar-nos la història de Polzet, un nen abandonat pels pares enmig del bosc junt amb els seus sis germans. L’enginy i l’instint de supervivència del noi el faran lluitar contra un destí fatal que els ha portat a la casa d’un malvat Og
re…


Espectacle de titelles en
què la música acompanya l’espectador al llarg de l’obra, fent-li sentir i viure les emocions dels personatges i l’acció.
L’obra recrea els ambients de la llanterna màgica amb l’ús sorprenent i captivador de la imatge i l’encant de les aparicions.
La història és narrada a l’uníson pels actors, els titelles, la música, les ombres i les videoprojeccions, per la qual cosa l’espectador es troba immers en un món de sensacions i s’identifica amb les emocions dels protagonistes: viu les seves entremaliadures, alegries, tristeses i pors.

MÉS INFORMACIÓ

www.pasucat.cat

Teatralnet:Fitxa espectacles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*