Montclar – Espectacles infantils

20/10/2011

Redacció

Continuen els espectacles infantils de diumenge tarda al Montclar

Aquest diumenge 23 d’octubre, a les 18h, la secció d’Espectacles del CE Montclar ofereix una nova funció infantil. Aquest cop la protagonitzarà la companyia Xicana amb l’espectacle que porta el mateix nom.

La Xicana és una pallassa que vol fer màgia, però sempre s´equivoca, ven la màgia quan no n´hi ha i quan hi ha màgia de veritat s´equivoca. Realitza tot una sèrie de jocs màgics en què el més important és la travessia, el desenvolupament del joc, amb la participació de tots els assistents fins arribar a l´efecte màgic. Es tracta d´un espectacle que combina el respecte, la tendresa i la innocència i que diverteix tant als infants com als seus pares, mestres o tutors.

Per problemes de calendari excepcionalment el Montclar ha programat dues funcions seguides, però a partir d’aquesta setmana es faran quinzenalment els diumenges a la tarda.

Després de l’espectacle petits i grans poden passar a berenar a l´espai “La Kafeta”, amb preus molt assequibles.

El primer espectacle, programat la setmana passada, va tenir una gran rebuda, amb la cia. Kilalia i el seu Namusu. Hi van assistir un centenar d’espectadors que s’ho van passar d’allò més bé i que van ser convidats a un petit piscolabis d’inauguració.

Podeu consultar la programació d’espectacles al web: http://teatremontclar.wordpress.com/programacio/

Tribuna Ganxona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*