Programa de la temporada de tardor del cicle familiar Diumenges al Teatre, a Cambrils

El butlletí de Vilafortuny

Publicat el 18.10.2011 per Redacció
L’Eco d’una noia respondona de Teatre Xerinola, Cirkus de Struc i Cavallet de Cartró del Príncep Totilau són els tres espectacles programats per la nova temporada del cicle de teatre familiar Diumenges al Teatre.
Els espectacles seran a les 18 hores al Teatre del Casal Parroquial (plaça de l’Església de Sant Pere, s/n, Port de Cambrils). El preu de les entrades és de 3 euros per espectacle.
23 d’ octubre de 2011: Teatre Xerinola presenta L’Eco una noia “respondona”
Sinopsi: Què faríem si de sobte, dalt d’una muntanya cridéssim ben fort per sentir “l’Eco de les nostres paraules i no ens respongués? Potser pensaríem que “l’Eco” ja s’ha cansat de repetir el que nosaltres cridem.
Avui coneixereu la història de “l’Eco”, el ressò, i de com es va enfadar i va començar a repetir el que ella volia.
20 de novembre de 2011: Struc presenta Cirkus

Sinopsi: CIRKUS és una barreja d’enginy, originalitat, creació i bogeria. Espectacle amb una dosi d’humor molt elevada que farà gaudir a tots aquells que el mirin, petits i grans.
Gran espectacle de petit circ en què un presentador excèntric adquireix els personatges més divertits per poder representar els números tradicionals del món del circ, en el qual podem trobar des d’un majestuós faquir fins a uns grans acròbates xinesos, passant per l’extraordinari domador de feres, l’increïble Home Bala o el nen més terrible damunt una corda fluixa. La resta cal veure-la per poder imaginar-la.

4 de desembre de 2011: Príncep Totilau presenta Cavallet de Cartró
Sinopsi: Cavallet de cartró és un espectacle de poesia adreçat als infants més menuts. A partir del record de l’actriu protagonista reviurem la seva infantesa, quan la lectura de poesia va esdevenir una manera divertida, i alhora bonica, de descobrir el món que l’envoltava.
Veurem com transcorren les estacions al llarg de l’any i com hi tenen cabuda els fets més sorprenents: com floreixen les flors, com n’és de bona una tassa de xocolata calenta i quina pila d’aventures ens poden passar camí de l’escola. Tot plegat, prenent les paraules que ens han deixat escrites en forma de poema diversos autors del nostre temps i de temps passats.

El Butlletí de Vilafortuny-Programa de la temporada de tardor del cicle familiar Diumenges al Teatre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*