Programació infantil de Viladecavalls

Data: Dijous, 20 d’octubre de 2011

Tot a punt per a la represa del nou cicle de programació cultural estable infantil

Iniciada el passat 2008, aquesta iniciativa cultural contempla una proposta d’espectacle infantil de periodicitat mensual

El proper diumenge 23 d’octubre l’Ajuntament de Viladecavalls donarà el tret de sortida a una nova edició de la programació cultural estable infantil promoguda per la Regidoria de Cultura.

La primera actuació emmarcada en aquest cicle serà “El Flautista d’Hamelín”. Produïda per la companyia La Roda Produccions, la història se centrarà en la màgia de la flauta per aproximar als més petits la coneguda llegenda dels germans Grimm.

Aquesta proposta es manté -per quart curs consecutiu- el darrer diumenge de cada mes a dos quarts de sis de la tarda a l’auditori de l’Escola de Música Pau Casals. “Es tracta d’un cicle d’espectacles infantils que incorpora tot tipus de gèneres -música, titelles, teatre, contes, màgia,…- i que està concebut per a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys amb el propòsit de fomentar el seu interès per la cultura així com l’escolta activa”, ha matisat la Regidora de Cultura Glòria Ullés referint-se a un dels objectius principals de la iniciativa.

“L’ocell meravellós” és l’espectacle previst pel proper mes de novembre i en aquest cas serà la companyia Titelles Babi la que el dirigirà. Basat en una narració de l’escriptor Joaquim Carbó, l’espectacle prendrà com a marc de referència escenogràfica un llibre desplegable immens a través del qual s’explicarà la història d’un ocell que pon ous d’or.

La durada de la programació és de vuit mesos i en conseqüència finalitzarà al maig de l’any entrant. El propòsit que persegueix la programació cultural estable -la qual comptarà novament amb el patrocini de l’Obra Social d’Unnim- és proporcionar al municipi una oferta lúdico-cultural permanent i periòdica per a tots els públics i establir un espai de trobada per facilitar l’aproximació de les famílies amb la cultura.

Benvinguts al web de l’Ajuntament de Viladecavalls

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*