"Quo no vadis" obre la temporada de teatre infantil de La Xarxa | Matarónotícies.cat

“Quo no vadis” obre la temporada de teatre infantil de La Xarxa

El cap de setmana arrenca la programació de “La Xarxa”, la fundació de teatre i dansa per a infants i joves. Una entitat que crea i programa espectacles amb el teatre de text com a base, però, que també s’obre al teatre musical, a la màgia, als pallassos o les titelles. Aquest any La Xarxa es presenta amb una temporada estable. El tret de sortida és el proper diumenge amb una festa d’inici de curs que es farà a les 12 del migdia a la Plaça de l’Ajuntament. El grup d’animació infantil Pentina el gat portarà l’espectacle “balambambú” per fer ballar la família. Josep Macià, membre de la Xarxa ha passat avui pel Viu la Vida on ho ha avançat i ha explicat que servirà per presentar tota la temporada.

El mateix dia, a les 6 de la tarda, la companyia La pera llimonera pujarà dalt de l’escenari del Teatre Monumental, “Quo no vadis”. Una obra de romans, en clau de comèdia, que explica les aventures i desventures de Juli Cèsar i Marc Antoni per obtenir un xarop faci esborrar la memòria a Cleòpatra i poder conquerir Egipte. L’obra està dirigida pel conegut actor i director Toni Albà.

La Xarxa és una fundació que agrupa a 70 municipis de tot Catalunya, entre els quals Mataró i Argentona. Macià destaca la importància de crear espectacles per a tots els públics dels que pugui gaudir tota la família. En aquest sentit, Josep Macià considera que aquestes activitats ajuden els nens a pensar i a obrir la seva imaginació.

El mes de novembre es podrà veure al Monumental l’espectacle Per art de música que anirà a càrrec de la companyia Cia de Teatre Màgic.

“Quo no vadis” obre la temporada de teatre infantil de La Xarxa | Matarónotícies.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*