Sa Xerxa de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears

ÈXIT DE LA FIET 2011

14-10-2011

La Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears va posar punt el passat diumenge dia 9 donant per acabats 4 dies de bon teatre per a tots els públics a Vilafranca de Bonany.
Prop de 12.000 espectadors han passat pels diferents espais escènics que durant aquests dies han acollit 72 funcions.

Des de Sa Xerxa volem donar les gràcies a totes les persones que han fet possible aquesta Fira, començant pels voluntaris de Vilafranca, passant per tots els espectadors que han vengut a veure teatre i per tots els programadors, companyies i organitzadors que han unit esforços per tirar aquesta Fira endavant en un any complicat.La Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears va posar punt el passat diumenge dia 9 donant per acabats 4 dies de bon teatre per a tots els públics a Vilafranca de Bonany.
Prop de 12.000 espectadors han passat pels diferents espais escènics que durant aquests dies han acollit 72 funcions.

Des de Sa Xerxa volem donar les gràcies a totes les persones que han fet possible aquesta Fira, començant pels voluntaris de Vilafranca, passant per tots els espectadors que han vengut a veure teatre i per tots els programadors, companyies i organitzadors que han unit esforços per tirar aquesta Fira endavant en un any complicat.

Sa Xerxa de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*