Inici de la temporada 2011-2012 d’Anem al teatre

Més de 100.000 espectadors d’educació infantil, primària i secundària de la província de Barcelona ja estan inscrits en aquesta nova edició del programa Anem al teatre, organitzada per la Diputació de Barcelona i que abasta un total de 7 comarques .

Anem al teatreAnem al Teatre vol educar la sensibilitat artística dels infants i joves i crear així nous públics de les arts escèniques i musicals, tot donant suport a les polítiques educatives i culturals dels ajuntaments, col·laborant en garantir la igualtat d’oportunitats d’accés a l’oferta artística dels alumnes.

Per al proper curs 2011 – 2012 s’han programat 29 obres: 10 per a l’etapa d’educació infantil, 8 per al cicle inicial de primària, 5 per al cicle mitjà, 5 per al cicle superior i 4 per a secundària i 4 per a Batxillerat.

Les obres escollides ho són en funció de diversos criteris: la qualitat artística i professionalitat de les companyies, la idoneïtat pedagògica dels continguts per a cada nivell educatiu, la diversitat d’arts escèniques i la limitació de l’aforament per poder gaudir de l’espectacle en condicions òptimes.

Podeu consultar tota la informació sobre el programa a la web d’Anem al teatre.

Llegiu la nota a la web de la Diputació de Barcelona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*