La companyia d’animació infantil Mestumacat s’instal·la a la Prosperitat – BTVNOTÍCIES.cat

Actualitzat el 24.10.2011 a les 13:16 Ruth Rodríguez / Marta de San Nicolás

Fa nou anys en Ricard i en Frederic van decidir crear una companyia d’animació infantil, la Mestumacat. Des de llavors han fet més de 800 actuacions per carrers, places i teatres de Barcelona i Catalunya. Però on els Mestumacat són més coneguts és al barri de la Prosperitat, a Nou Barris, on es van instal·lar fa cinc anys.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=AsJWFa_DVng&w=420&h=315]

“Què tal? Com esteu? Som el Ricard i el Frederic, estem vestits de Supertomàquets i ja fa cinc anys que estem aquí, a la Prosperitat, fent malabars entre altres coses, ens heu enxampat assajant.

Sobretot fem carrer, vam començar amb animació d’escenari, després vam fer espectacles itinerants i ara últimament també estem en una producció, un espectacle de titelles d’interior.

Els nens ens criden: ‘Rínxooooolsss, panxulinaaa!’

Comença, com moltes feines vocacionals, com un passatemps, sent una cosa que fas a més a més de la teva feina, però a poc a poc, si vols fer les coses cada cop millor, t’adones que traspassa les hores que et demana un ‘hobby’.

Som els caps visibles, som d’alguna manera els organitzadors… ‘sí, tu ets el cap’, sí tinc un cap gran, encara que tu portes el pes de la companyia, ‘sí, és així…’

Avui hi ha companyies molt bones que estan fent coses de carrer i que s’estan reconeixent. I prova potser d’això, i ho diem amb bastant orgull, aquest any hem estat nominats a uns premis importants en l’ambit de Catalunya i bé, no sabem si guanyem o no guanyem, però el fet d’estar-hi nominats ja estem molt contents.”

La companyia d’animació infantil Mestumacat s’instal·la a la Prosperitat – BTVNOTÍCIES.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*