El Punt Avui – Pinotxo i el seu circ, a Girona


Pinotxo, envoltat d’altres personatges que l’acompanyen en aquest espectacle d’Il Circo Italiano Foto: WWW.ILCIRCOITALIANO.COM.
Il Circo Italiano farà una vintena de funcions a Girona durant les Fires

Il Circo Italiano arriba a Girona, on tindrà instal·lat el seu envelat climatitzat per a 700 espectadors a la rambla Xavier Cugat –davant dels Ocine– durant totes les Fires de Sant Narcís, des de demà divendres fins al dilluns 7 de novembre, i oferirà una vintena de representacions. Aliat amb el Festival Temporada Alta, Il Circo Italiano presenta en aquesta ocasió l’espectacle La veritable història de Pinotxo. Demà tindrà lloc la gran gala d’inauguració a les nou del vespre, amb un preu especial de 7 euros per a nens i adults, excepte les entrades de llotja (17 euros). Els dies laborables hi haurà una única funció a les set de la tarda, i els dissabtes, diumenges i festius hi haurà tres funcions –12, 17 i 19.30 h–, mentre que el dilluns 31 i el dissabte 5 hi haurà dues funcions, a les cinc i a dos quarts de vuit del vespre. El dilluns 7 serà el dia de l’espectador, amb entrades a 10 euros. La resta de dies les entrades costen entre 8 i 35 euros, en funció de la localitat.
També es poden trobar ofertes al web del circ: www.ilcircoitaliano.com.
Aquest espectacle pren com a fil argumental la immortal història de Pinotxo, el personatge creat el 1881 per l’escriptor italià Carlo Collodi. El ninot de fusta que pren vida per art de màgia és interpretat per l’acròbata Marco Rossi, que comparteix la direcció artística de l’espectacle amb Joan Montanyès Monti i Sonia Miranda. Al mig de les aventures de Pinotxo i els seus amics –el Grill, la Guineu i el Gat– es van inserint diversos números de malabars, màgia, pallassos, cintes aèries, trapezi, equilibrisme, contorsió, doma de ponis, etc., amb la música en directe de la Banda del Xerrac i apostant sempre per la proximitat entre l’artista i el públic.
Il Circo Italiano va ser fundat el 1961 per Claudio Rossi, i el 2010 va començar una nova etapa com a circ català, amb l’espectacle Somnis.

Darrera actualització ( Dijous, 27 d’octubre del 2011 02:00 )

Publicat a

El Punt Avui – Notícia: Pinotxo i el seu circ, a Girona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*