L'únic titella del món que fa màgia serà aquest dissabte a Tarragona

L’únic titella del món que fa màgia serà aquest dissabte a Tarragona

publicat el 28/10/2011 19:16 per Redacció Tarragona Ràdio

Els Festival Teatre Màgic continua aquest cap de setmana, quan els espectacles arriben a la Sala Trono.
Aquest divendres, a les nou del vespre, el premi nacional de màgia d’enguany, Jaime Figueroa, actuarà en aquest local de la Part Alta. Figueroa està especialitzat en màgia còmica i portarà a la sala de Misser Sitges un espectacle en el que farà sorgir diversos personatges a cavall entre el clown i la màgia. En aquest show també podrem veurem al “gran Fetuchini”.
Figueroa ha explicat al Matí de Tarragona Ràdio que de vegades la màgia també fa riure.
Dissabte actuarà a la mateixa sala, Justo Thaus, que portarà a Tarragona al “Gran Carlini” l’únic titella del món que fa màgia. Thaus ha explicat a l’espai l’entrevista de l’informatiu que darrera d’aquest titella hi ha hagut molta feina prèvia.
En el seu espectacle també apareix un noble francès, “Don Legafé”.
El teatre màgic continua el cap de setmana vinent, amb els “Som-riures sense Fronteres” del Màgic Andreu, que actuarà al teatre el Magatzem. L’endemà, per la mateixa sala passaran Luis de la Font i el Mag Gerard.
La recaptació dels dos espectacles es destinarà a fins solidaris.
La recta final del cicle tindrà com escenari el Metropol, amb la premi nacional de màgia, “Amélie”. El cicle es clourà el 13 de novembre amb un plat fort, l’espectacle “Rebufaplanetes”, amb les bombolles de Pep Bou.

TARRAGONA RÀDIO

L’únic titella del món que fa màgia serà aquest dissabte a Tarragona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*