La Central del Circ celebra el trasllat a la seva seu definitiva al Parc del Fòrum, | A mi m´agrada el circ

10.28.2011


La Central del Circ celebra el trasllat a la seva seu definitiva al Parc del Fòrum, amb un cicle d’activitats per a tots els públics Durat els mesos de novembre i desembre, La Central acollirà espectacles de circ, tallers infantils, portes obertes amb creadors, xerrades i altres activitats L’exposició de fotografia col·lectiva Petjades artístiques a La Central, i un Cabaret de Circ inicien el cicle d’activitats el 4 de novembre Després de més de dos anys ubicada a unes carpes provisionals, La Central del Circ celebra el trasllat a la seva seu definitiva, sota la gran placa fotovoltaica del Parc del Fòrum, amb un cicle d’activitats per a tots els públics durant els mesos de novembre i desembre. Cicle d’activitats per a tots els públics A partir del 4 de novembre, espectacles de circ, tallers infantils, portes obertes amb creadors, xerrades i altres activitats deixaran oberts uns espais on, de manera excepcional, tothom podrà sentir-se com un artista. L’exposició de fotografia col·lectiva Petjades artístiques a La Central, iniciarà el cicle d’activitats; quatre Cabarets de Circ permetran veure diversos números de circ encadenats per crear espectacles on es combinen disciplines com el trapezi, les acrobàcies, els malabars o el clown; i els cinefòrums, veure la projecció de pel·lícules o espectacles i després comentar-los amb diversos artistes de circ.Per els més menuts hi haurà Tallers de circ, una oportunitat de descoberta i diversió basada en el joc i la interacció entre els participants a través de la iniciació a algunes de les tècniques més rellevants del circ: acrobàcia, malabars, aeris i equilibrisme. Tots els tallers inclouen un circuit per aquestes disciplines i estan impartits per artistes amb experiència en formació pedagògica per a infants. I, pels familiars acompanyants, s’inclou un programa de descoberta de La Central del Circ, per conèixer des de dins quin són els processos de la creació d’un espectacle de circ, amb un recorregut per les seves sales de creació on les companyies o artistes que hi treballen explicaran i compartiran amb el públic l’estadi dels seus projectes artístics amb unes jornades de portes obertes a la creació.I per acabar, el cicle Parlem de circ, dirigit a un sector més professional i que dóna veu a les empreses emergents que desenvolupen un projecte en l’àmbit de la gestió artística i que La Central del Circ acull en el seu espai d’oficines, el viver d’iniciatives empresarials. Es presentaran els projectes i així i obrir un diàleg entorn la producció, la difusió, la comunicació o l’administració d’espectacles de circ. Us hi esperem!! Més informació i horaris aquí

La Central del Circ celebra el trasllat a la seva seu definitiva al Parc del Fòrum, | A mi m´agrada el circ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*