VilaWeb – El pallasso Claret Papiol fitxa pel Circ Raluy

Marcel | dijous, 27 d’octubre de 2011 | 17:56h
 

El pallasso Claret Papiol, fundador juntament amb Tortell Poltrona de la mítica parella dels anys 80 Germans Poltrona, ha fitxat pel Circ Raluy. L’artista debutarà demà a Girona, coincidint amb l’estrena del nou espectacle de la companyia. Papiol, que feia mesos estava en negociacions amb el circ, serà l’encarregat de presentar, juntament amb Carles Raluy, les funcions. No es descarta que la col·laboració es perllongui i que Claret Papiol presenti també el Circ Raluy durant la seva estada aquest Nadal a Barcelona.

S’adjunta el dossier de premsa del nou espectacle del Circ Raluy

Dossier premsa – Nova temporada Circ Raluy

bloc de circ – Els blocs de VilaWeb – MÉSVilaWeb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*