A Manresa, comença l'espectacle

Més de 200 activitats conformen el programa de la Fira Mediterrània
Carles Jódar | Manresa – lamalla.cat

Aquest dijous arrenca la 14a edició de la Fira Mediterrània de Manresa, que s’allargarà fins al proper diumenge dia 6. Més de mil professionals inscrits per poder assistir a les més de 200 activitats programades en quatre dies i que canvien la vida diària de la ciutat , tant que fins i tot un estudi elaborat per la Fundació Universitària del Bages assegura que de cada un dels euros invertits per la Fira la ciutat en té un retorn de vuit. A Manresa, comença l’espectacle.

Perejaume és enguany l’artista convidat de la Fira Mediterrània de Manresa. L’empremta d’aquest artista global quedarà marcada en el devenir de quatre dies intensos d’activitat artística pensada per a tots els públics. La Fira Mediterrània mostra l’actualitat de la producció artística d’arrel en un programa multidisciplinar on es poden trobar espectacles de música, teatre, dansa, públic familiar, dinàmiques de carrer o circ ,al que enguany se li dedica un espai propi.
Entrades anticipades
L’extens programa de la Fira Mediterrània, que es pot consultar íntegre a la pàgina web firamediterrania.cat, ja compta amb l’èxit garantit d’alguns espectacles que han esgotat les seves localitats, com és el cas de l’actuació de diumenge de Roger Mas amb la Cobla Sant Jordi.
La fira comptarà amb diferents caps de cartell, entre els que destaquen la companyia Producciones Viridiana i el seu espectacular muntatge Habibi-Amado que ha estat nominat als premis Max.
Més enllà de les moltes activitats que pot gaudir el públic en general, la Fira Mediterrània compta amb un extens programa paral·lel batejat amb el nom de Manresa Professional Meeting, que inclou tot d’activitats pensades per als professionals que s’han inscrit a la Fira i que superen el miler.
Internacionalització
La Fira Mediterrània de Manresa continua amb el seu procés d’internacionalització. A més de l’elevat nombre de professionals internacionals inscrits , enguany es comptarà amb un territori convidat com la zona de la Puglia italiana, que presentarà diferents espectacles. igualment continua una expansió estatal amb la presència de grups d’Aragó i Andalusia, entre d’altres.
Publicat 02/11/2011 11:05h

lamalla.cat – A Manresa, comença l’espectacle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*