Plecs, a La Sala d'Argentona

La Sala d’Argentona acull aquest diumenge Plecs, Premi de Circ de Catalunya al millor espectacle del 2010

Aquest diumenge 6 de novembre a les 17:00 hores la programació d’espectacles d’aquest darrer trimestre del 2011 arriba al seu equador amb una de les propostes més esperades i que més expectatives està generant.
Plecs, guardonat amb els premis FAD- Sebastià Gasch d’Arts Parateatrals i els Premis de Circ de Catalunya al Millor Espectacle 2010, és una explosió total de disciplines sobre un escenari de paper, combinant música en directe, acrobàcies, poesia visual i treballs amb objectes. La posada en escena, el decorat i la qualitat d’aquest espectacle per a tots els públics el converteixen en una cita molt atractiva i que de ben segur satisfarà a tots els espectadors.
Des que La Sala s’estrenés oficialment ara fa tot just un mes, el passat 1 d’octubre, amb l’obra Murphy de Vol-Ras, aquest nou i modern equipament cultural que ha d’esdevenir una referència a la comarca ha aixecat el teló a propostes tan suggerents i de gran nivell com el teatre d’humor, la dansa, amb Attendant l’inattendu, i un proposta musical familiar amb Els Colors del metall.
Entrades anticipades al Telentrada
Cal recordar que les entrades per a tots els espectacles de La Sala es poden adquirir a través d’internet, mitjançant el Telentrada de Catalunya Caixa www.telentrada.com o al telèfon 902 101 212, i a la taquilla de La Sala d’Argentona des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.
El preu de l’entrada a l’espectacle Plecs és de 17 euros, amb un 25% de descompte per a menors de 14 anys, estudiants i jubilats.

Ajuntament d’Argentona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*