Experiències escolars: El Ploramiques a Berga

dissabte, 12 novembre 2011- Escola Xarxa – Berga

Anem al teatre!


Avui a la tarda tots els nens i nenes d’Educació Infantil hem anat al teatre Patronat a veure una obra de titelles titulada “Ploramiques“.
Tots coneixem els ploramiques. Són els nens que ploren, rondinen i fan marranades. Mai estan contents. Sempre ho volen tot i no en tenen mai prou. Estan enfadats i no es cansen de plorar.
Hi ha però una altres personatges, els Aprofits, sempre estan contents i treuen profit de tot. També s’aprofiten dels ploramiques. Han descobert que amb els plors, les rebequeries i els cops de peu poden funcionar molts aparells: la torradora de pa, una màquina per fer crispetes i fins i tot una fira.
L’espectacle ha sigut molt visual i molts nens s’hi han sentit identificats. Ens ha agradat molt!

Anem al teatre!

ELS ALUMNES D’EDUCACIÓ INFANTIL ANEM AL TEATRE – ESCOLA VEDRUNA

13/11/2011
El passat divendres dia 11 de Novembre, a la tarda, els alumnes de P3, P4 i P5 vam anar a veure l’obra titulada “Ploramiques”” al Teatre Patronat. Aquest espectacle el representava la companyia de l’Estaquirot de Vilanova i la Geltrú.
Aquesta obra ens explica la vida quotidiana d’un nen i una nena, el Guillem i la Mei. Aquests dos nens es passen part del dia fent rebequeries i plorant per tal d’aconseguir que els seus pares i avis els comprin tot allò que demanen. Per aquest motiu, són castigats per tres personatges anomenats els Aprofits; el Cabàs, la Tina i el Xut. Ells aconsegueixen que, a través de diferents proves, els nens deixin de fer el ploramiques en tot moment.
Aquest espectacle es representa a través d’uns titelles molt divertits i d’uns decorats molt ben elaborats que desperten la curiositat i simpatia de tots els nens/es.
Gràcies per deixar-nos gaudir d’aquesta obra, va ser fantàstica!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*