Experiències escolars: PRIMER A I B ELS VOLCANS I ELS PETITS CIENTÍFICS

ANEM AL TEATRE!

El dijous 17 de novembre vam anar a ca’l Bolet a Vilafranca del Penedès. Vam veure un espectacle que es deia Sons de la Mediterrània que és un espectacle de música folk que vol combinar diferents melodies, estils musicals i cançons dels diferents pobles mediterranis. Va durar aproximadament una hora i els músics van fer servir diferents instruments partint de diferents cançons populars bastant conegudes i explicant alguns contes populars molt curts i d’arrels mediterrànies.

Agraïm la col.laboració de les mares de 1r i 2n que ens van acompanyar.


La companyia de música es diu Xarop de Canya i està formada per quatre intèrprets: Pau Puig, Ricard Vallina, Núria Alfaràs i David Farran. Han actuat en nombrosos indrets de Catalunya i de tota Europa intentant fer un espectacle del més enriquidor i original.

PRIMER A I B ELS VOLCANS I ELS PETITS CIENTÍFICS: ANEM AL TEATRE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*