Més pastorets!!

unnadal2 
UN NADAL…
COM CAL!

LA RODA PRODUCCIONS

En Miquelet i en Martí, dos germans molt eixerits i culs inquiets acceptaran un gran repte: Aconseguir la clau que obre la porta de l’infern. Satanàs ha fet de les seves i ronda entre nosaltres per amargar-nos l’existència i el Nadal, però aquest parell de valents faran tot el possible i més per fer-se amb la clau i tancar de nou el maleït Satanàs al seu infern. Paranys, enganyifes, flames, encanteris, i més coses, seran alguns dels ingredients d’aquesta història, en la qual els principals protagonistes lluitaran per aconseguir la clau i poder gaudir d’un Nadal com Cal.
TEATRE DE BLANES

Diumenge 4 de Desembre
17:30 h – Preu: 6€

http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=es&geocode=&q=TEATRE+DE+BLANES&aq=&sll=37.0625,-95.677068&sspn=37.410045,56.513672&vpsrc=6&ie=UTF8&hq=TEATRE+DE+BLANES&hnear=&radius=15000&ll=41.68522,2.80941&spn=0.071946,0.071946&t=m&output=embed
Ver mapa más grande

UN NADAL…COM CAL!

PASTORETS SUPERESTEL!

Del 10 de Desembre al 8 de Gener 2012
COMPANYIA LA TREPA
De Ricard Reguant
Música de Toni Olivé
Cançó “Anem-hi” de Joan Olivé
Direcció de Maria Agustina Solé
De nou tenim aquí els Pastorets més divertits de Barcelona.”Pastorets Superestel” és una obra original i entretinguda, alhora que volen tradicional. Les peripècies dels pastors que volen arribar a Betlem , transcorren entre balls i cançons que remarquen la ingenuïtat de la història de l’enfrontament entre el bé i el mal ( pastorets i dimonis ), sense falses estridències. Amb un repartiment que inclou 14 actors, esdevé l’espectacle idoni per a tota la família en aquestes dates. Un clàssic de la programació nadalenca. No us els perdeu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*