El Teatre-Auditori de Sant Cugat presenta la seva programació de febrer a juny de 2012

Entre els 28 espectacles programats, 4 són familiars.
Font – http://www.totsantcugat.cat

Pep Tugues i Xavier Escura han presentat la nova temporada. FOTO: C. CaballéPer a tota la família
Les obres adreçades a tots els públics tenen un pes important aquesta temporada, dintre l’aposta d’arribar a tothom del Teatre-Auditori. Diumenge 26 de febrer, D’Arrel Dansa interpreta La Ventafocs. El 18 de març, les titelles de Gúlliver, al país de Lil·liput arriben a Sant Cugat. Els dies 5 i 6 de maig, L’orquestra dels animals, del Gran Teatre del Liceu serà interpretada a l’escenari santcugatenc. I Macedònia farà l’últim concert i relleu de noies el 20 de maig.

Pep Tugues i Xavier Escura han presentat la nova temporada. FOTO: C. Caballé

Més informació
La venda d’abonaments, amb les mateixes característiques que a la primera part de la temporada, l’actual, s’iniciarà el dia 13 de desembre. La venta en general serà a partir del dia 20. Tota la informació, a la pàgina web del Teatre-Auditori de Sant Cugat.

Tot el programa de febrer a juny de 2012, aquí.

El Teatre-Auditori presenta 28 espectacles per a la nova temporada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*