"CESC SERRAT Granotes, gripaus i altres trifulgues" a l'Auditori de Tarragona

Diumenge 4 de març de 2012 a les 12 hores

Contes, cançons i músiques.

Granotes i gripaus i altres trifulgues és un espectacle-audició format per un conjunt de petits contes i cançons explicades i cantades per un narrador-rondallaire, amb l’acompanyament musical i instrumental d’un músic, cantant.

Cada conte és il·lustrat amb objectes iconogràfics relacionats amb l’argument narratiu i compta amb una petita banda sonora (breus peces musicals, cançons…) que descriu cada personatge, l’acció i l’ambient.

D’un majestuós conjunt de cistelles ben disposades, en un fons de color que les emmarca, van sorgint diferents històries de granotes i gripaus, conills i serps, gats i gossos, pagesos i pageses, cabretes i llops, comtes i princeses, gegants i nans, el sol i els núvols, follets i fades…

Entrada: 4 euros
Clients de CatalunyaCaixa: 2 euros*

*Per a la compra d’entrades amb descompte cal acreditar-se amb el DNI i presentar una targeta o llibreta de CatalunyaCaixa
Venda d’entrades a la CX Sala d’exposicions Tarragona (c/ Higini Anglès, 5) i Telentrada.

CESC SERRAT, A TARRAGONA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*