Joves: ´Em fa molta ràbia que hi hagi la convicció que els joves no fem res´ – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central


El navarclí que lidera el grup teatral de Nens perduts parla d’un musical de menors per a tots els públics
´Em fa molta ràbia que hi hagi la convicció que els joves no fem res´  mireia arso
Autor i director del musical “Nens perduts”. En una classe de sociologia van llegir un article sobre la síndrome de Peter Pan, adults de 40 que es comporten com adolescents. Dos mesos barrinant, i el jove navarclí, de 17 anys, va posar els fonaments d’un musical original creat íntegrament per menors de 18. Una iniciativa per reivindicar el dret a ser jove i competent

Ulleres de pasta negra i pantalons vermells. Fa segon de batxillerat artístic al Lluís de Peguera. Al navarclí David Villarreal, que el 30 d’abril farà 18 anys, se li escapa el somriure. Content i, alhora, aclaparat. El musical Nens perduts, escrit i dirigit per ell i que dissabte es va estrenar a Navarcles, ha estat un èxit. Les dues darreres funcions, el cap de setmana, tenen les entrades pràcticament exhaurides. Imagina’t està interessat a importar la proposta, i l’interès mediàtic del projecte, volgudament creat per menors de 18 anys, comença a cridar l’atenció.

´Em fa molta ràbia que hi hagi la convicció que els joves no fem res´ – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*