La Mostra a Igualada, oportunitat per gaudir en familia i amics

Del 19 al 22 d’Abril del 2012

Un any més arriba la Mostra a Igualada, durant quatre dies les companyies d’espectacle infantil i juvenil, de casa i de fora,  és trobaran a Igualada per mostrar els seus nous espectacles. Trobarem artistes de renom, d’altres d’incipients, espectacles de carrer, de teatre, per festes, de circ, de màgia, d’acrobàcia, parlats, musicats, de gran format, de petit format, de titelles…

Ells venen a presentar les seves creacions i els responsables de teatres, la Xarxa, empresaris, dinamitzadors culturals venen a veure que contraten per les seves programacions anuals, això fa possible que les entrades tinguin un preu simbòlic, motiu per ell mateix important per venir a Igualada, però per mi també hi ha altres motius tan o més importants:

1) L’ambient festiu que pren tota la ciutat, en qualsevol moment, al girar un carrer, a l’entrar en una plaça pots trobar-te amb un espectacle curiós, ingeniós, que et fa somriure, i et porta bon humor.

2) Igualada disposa de dos teatres, i adapta un seguit d’instal.lacions centres cívics, poliesportius, l’escola de música, …poder disfrutar dels espais i plens de gent amb ganes de disfrutar i amant del teatre crea un ambient únic i distès que et permet desconectar i trobar l’alegria de viure.

3) La gran riquesa d’espectacles de tots tipus i rigurositat et petmet triar amb un gran ventall de possibilitats i un molt bon preu, circunstància que és d’agraïr.

4) Igualada és una ciutat que té molt per oferir : les seves places, espais oberts de diferents estils, pots passejar d’una a l’altre deixant-te sorpendre, el seu llarg passeig, el més llarg d’Europa, amb l’ombra dels seus plataners i algunes cases de principi SegleXX, el casc antic d’origen medieval, amb la plaça porticada, restes de les muralles, les portes d’accés a ella i les cases modernistes molt ben conservades. Igualada és una ciutat per passejar  i per relaxar-te deixant-te sorpendre a cada cantonada.

5) Les nostres  pastisseries  i la nostra gastronomía, elaborada amb productes de la terra, cuinats sense pressa, amb enginy i respectant les tradicions. L’oferta és àmplia i podreu trobar de totes les preferències i preus.

6) Poder combinar la sortida a Xarxa amb l’estada a la nostra casa rural, especial per families amb nens, on poder relaxar-te després d’un dia ple d’emocions, amb la comoditat que ofereix la qualitat i les prestacions de les noves tecnologies. Sentir el silenci després d’un dia de brogit, disfrutar dels jocs artesananls fets per nosaltres, descubrir els detalls d’abans fets amb hores i tendresa, gaudir de la nostra barbacoa, i relaxar-se jugant a ping-pong.

7) Haver disfrutat  un temps molt especial amb familiars i amics, compartint emocions genuïnes que ens enriqueixen i ens fan més feliços..

Mostra de teatre infantil i juvenil d’Igualada – La Xarxa ‹ Casadelvall; Turisme rural Anoia, turisme actiu i cultural.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*