La Pera Llimonera, premiada al FETEN de Gijón

La companyia santfeliuenca de teatre infantil La Pera Llimonera ha rebut el premi a la millor interpretació masculina en la 21a edició de la Fira Europea d’Arts Escèniques per a Nens i Nenes (FETEN), celebrada a Gijón del 26 de febrer al 2 de març.

La Pera Llimonera, companyia formada per Pere Romagosa i Pere Casanovas, va representar la versió castellana de l’espectacle “Tortuga, L’Illa d’en Tresot”, que fa uns mesos es va poder veure a Sant Feliu.

La FETEN és una de les cites més importants a nivell estatal per a les companyies de teatre infantil ja que s’hi apleguen més de 400 programadors, principalment de l’Estat espanyol, però també d’altres punts d’Europa. En l’edició d’aquest any han representat els seus espectacles més de 60 companyies, entre les quals n’hi havia 19 de catalanes. El Jurat de la fira va atorgar una dotzena de premis entre les companyies participants i va destacar la gran qualitat de les produccions presentades.

La companyia Pera Llimonera, creada l’any 1993, ha realitzat més de 2.000 actuacions arreu de Catalunya i Espanya, amb els seus espectacles adreçats al públic familiar, entre els que destaquen “Rucs. La maledicció del bruixot”, “Quo No Vadis” i “Llorenç de l’àvia i la catifa voladora”, entre altres.

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*