Notícies professionals: Circulant forma part del Servei d’Assessorament Bàsic al soci de l’APCC (Associació Professional de Circ de Catalunya)

En conveni amb l’APCC (Associació Professional de Circ de Catalunya) i com a empresa cultural situada al Viver d’Iniciates de Circ de La Central del Circ, Circulant, circ en moviment! som empresa que oferim el Servei d’Assessorament Bàsic a Artistes i Companyies que l’Associació APCC ha posat en marxa com un servei als seus socis. Un servei molt interessant per conèixer informacions i resoldre dubtes vinculats amb l’exercici de la seva professió.

El servei conveniat que poden gaudir els socis gratuïtament és d’una hora de reunió de treball per atenció, orientació i assessorament. Trobareu més informació aquí.

Circulant, circ en moviment! especialitzats en gestió i producció de circ oferim aquest servei d’assessorament obert a tots els professionals de la difusió del circ (artistes, ajuntaments, programadors, festivals, mostres, companyies, fundacions).
Voleu saber com aconseguir recursos? Crear una programació de circ? Millorar i augmentar la vostra difusió? Incloure circ a la vostra celebració? Que us duem la producció de la vostra festa? Nosaltres et podem ajudar. Som aquí.

assessorament | Gestió cultural especialitzada en circ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*