Presentació de La Mostra d'Igualada 23a – Fira de teatre infantil i juvenil – Sala de premsa. Generalitat de Catalunya

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FSFvxZXt8n0&w=640&h=360]

– La roda de premsa es farà aquest dimecres, 4 d’abril a les 12.00 hores
 
– S’interpretarà un fragment de l’espectacle Minute de la companyia JAM per als mitjans gràfics

Aquest dimecres, 4 d’abril, es presenta la 23a edició de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil. A la roda de premsa hi intervindran el director de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), Fèlix Riera; l’alcalde d’Igualada, Marc Castells; el gerent de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil, Òscar Balcells i el director artístic de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil,  Òscar Rodríguez. La roda de premsa tindrà lloc a les 12 hores a la sala d’actes del Departament de Cultura.

A l’inici de la presentació s’interpretarà un fragment de l’espectacle Minute de la
companyia JAM, que es representarà a La Mostra d’Igualada.

La roda de premsa es podrà seguir en directe a través de www.gencat.cat/cultura

La Mostra d’Igualada serà del 19 al 22 d’abril a la capital de l’Anoia.

La Mostra d’Igualada– Fira de teatre infantil i juvenil
La Mostra d’Igualada és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de les terres de parla catalana. Està concebuda com un mercat d’espectacles al servei de companyies i programadors, esdevenint un punt de trobada del sector, una plataforma de difusió i una gran festa de les arts escèniques per al públic familiar. La 23a edició de La Mostra es durà a terme del 19 al 22 d’abril de 2012 a Igualada, està organitzada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya a través de l’Institut Català de les Empreses Culturals i l’Ajuntament d’Igualada, i compta amb la col·laboració de l’Obra Social de CatalunyaCaixa.

04-04-2012 12.00 | Sala d’actes del Departament de Cultura. Palau Marc (Rambla Santa Mònica, 8) | Barcelona (Barcelonès) | Barcelona
     
El director de l’Institut Català de les Indústries Culturals (ICEC), Fèlix Riera; l’alcalde d’Igualada, Marc Castells; el gerent de la Mostra -Fira de teatre infantil i juvenil, Òscar Balcells i el director artístic de la Mostra, Òscar Rodríguez, presentaran en roda de premsa la 23a Mostra d’Igualada -Fira de teatre infantil i juvenil

Presentació de La Mostra d’Igualada 23a – Fira de teatre infantil i juvenil – Sala de premsa. Generalitat de Catalunya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*