Teatre infantil gratuït a l'Antic Teatre durant Setmana Santa

 

Espectacles de teatre familiar

Antic Teatre
Tel:
93 315 23 54
http://www.lanticteatre.com
C/ Verdaguer i Callis, 12
08003 Barcelona

Del 3 al 8 d’abril de 2012

Tres espectacles per a gaudir amb tota la família i ara, amb una promoció infantil especial per aquesta Setmana Santa: Entrada gratuïta per a menors de 12 anys.

L’Orchestra Fireluche és un peculiar grup de música instrumental que des de fa 10 anys treballa amb instruments de joguina, reciclats, curiosos i inversemblants. Enguany presenta el seu tercer disc D’un llonguet un pa de quilo, un nou treball on s’ha intentat preservar al mà
xim el so i l’esperit del directe. Els tretze temes que conté han estat enregistrats en format completament analògic, minimitzant-ne la postproducció, reivindicant la imperfecció i amb l’energia i els nervis de quan es puja a un escenari. El proper 3 d’abril, doncs, venen a l’Antic Teatre per a presentar-lo i posar en pràctica la química i el tu a tu amb tot el nostre públic.

Gris és l’espectacle de funambulisme de La Corcoles. L’estructura d’un pont de ferro i un personatge en la seva solitud presideixen l’escenari. L’espera i l’esperança, el temps que transcorre, no deixa impassible. El pont juga com a trajecte i horitzó on la Corcoles s’aixopluga. Gris és l’interval, el punt de suspensió, i l’arribada, una incògnita.

La pista vermella, càmera negra i objectes diversos donen llum a un curiós personatge d’un carisma inimitable, que avança per l’escenari tot desvetllant virtuosisme i humor. Kompass, de Saltoka, és un espectacle de malabars on es posa la gravetat en joc i es qüestionen les lleis de la física. Els diferents personatges interpretats obren les portes d’un fantàstic món on la interacció amb el públic i la lluentor de l’artista fan de vincle inseparable. Kompass és fruit d’un laboriós treball d’investigació i dedicació a la constància en el fantàstic món de la manipulació i dels jocs malabars

TÍTOL: L’ORCHESTRA FIRELUCHE EN CONCERT
ARTISTA: Orchestra Fireluche
TEMÀTICA: Concert
DURADA: 1 hora i 15 minuts
HORARI: 3 d’abril a les 21h
PREU: 5 euros (Gratuït per a menors de 12 anys)

TÍTOL: GRIS + KOMPASS
ARTISTA: Cia. La Corcoles + Cia. Saltoka
TEMÀTICA: Circ (funambulisme + malabars).
DURADA: 30 minuts (Gris) + 35 minuts (Kompass)
HORARI: 5, 6 i 7 d’abril a les 21h, 8 d’abril a les 20h
PREU: 10 euros (8 euros per als socis) (Gratuït per a menors de 12 anys)

Informació subministrada per A Portada Comunicació.

Publicat a http://www.ciutatoci.com

Teatre infantil gratuït a l’Antic Teatre durant Setmana Santa – Teatre – CiutatOci.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*