Verkami: "Més enllà dels Estels" al Tantarantana (Barcelona)

[vimeo http://www.vimeo.com/32701475 w=588&h=327]Verkami

Cia. Endurance

Descripció del projecte

L’ESPECTACLE
“Més enllà dels estels” és un espectacle social de creació experimental que vol emocionar a l’espectador confrontant-lo amb les terribles consequències de la Societat de la Imatge a partir del mite de Michael Jackson. “Més enllà dels estels” és un espectacle sobre la recerca de la identitat individual com a pas previ a poguer lluitar perquè els propis somnis es facin realitat.

Quatre joves representen l’alter ego de Michael Jackson sobre un terra blanc: l’escenari del seu subconscient.  Tots quatre ballen, canten, i representen els personatges centrals de la vida del cantant: el pare, la mare, Elisabeth Taylor, el Michael més humà i el propi Michael Jackson convertit en mite degradat de sí mateix. Els quatre joves volen investigar la veritat sobre la seva mort, i viatgen a través dels moments de la vida de l’artista que han quedat atrapats en la seva memòria.

Michael Jackson ens representa a tots! L’espectacle és un acte d’empatía crítica de l’espectador cap al Michael i per tant de l’espectador cap a sí mateix. L’espectacle és un valent acte d’imaginació que equilibra el món musical del cantant amb la profunditat d’una lectura psicoanalítica prenyada de imatges mítiques.

QUI SOM?
Som un grup de professionals amb diferents recorreguts teatrals i cinematogràfics tan d’àmbit nacional com internacionals que ens hem unit com a Companyia Endurance perquè creiem que el teatre és un espai de compromís amb el pensament, el públic i la societat.

La obra, creada a partir d’un treball alhora de investigació, escriptura autónoma i improvitsacions, ha estat concebuda i escrita per la Marta Gil Polo i l’Albert Tola, ha estat dirigida per la Marta Gil Polo, i interpretada pel Rafa Delacroix, el Marc Garcia Coté, el Marc Garcia Llopis i el Pau Quero. El vestuari i la il·luminació han estat concebuts per la Isabel Franco, l’escenografía per la Marta Gil Polo i la Maria Pons. La producció executiva actual és de la Marta Parramón i el Pau Quero. L’espai sonor el va imaginar i crear l’Abel Vernet, i el video, rodar i comprondre la Ingrid Fochs i el Miquel Àngel Raió.

QUÈ VOLEM?
Tot i haver aconseguit estrenar l’espectacle a França en el marc d’un festival internacional, no hem pogut ensenyar-lo als espectadors de Barcelona!! No hem rebut ajuts ni subvencions per exhibir-lo a Barcelona.

Hem aconseguit que ens programéssin del 4 al 22 d’Abril del 2012 al Teatre Tantarantana (c/ les flors, 22  08001 Barcelona), però no disposem dels recursos econòmics necessaris per portar a terme aquesta exhibició, ja que l’espectacle és molt complexe tècnicament, i el Teatre només ens pot oferir la recaudació d’una part del taquillatge, que acostuma a ser un ingrés petit, per no dir simbòlic. Hem de poder pagar: la sala d’assaig, el transport de l’escenografia, el material d’escenografia (linòlium, micròfons, cables, fungibles), vestuari, material d’il.luminació (filtres, cables), un equip tècnic, un equip de producció i comunicació i també un equip artístic, encara que sigui de manera simbòlica.

Per tant sol·licitem 7.680 euros per poguer representar l’espectacle en les condicions en que va ser concebut, publicitar-lo correctament, i remunerar  mínimament la feina feta al llarg d’un procés de més d’un any en total. La compañía ja està en marxa i ja ha posat de la seva butxaca 9.350 euros durant aquest any de feina, i no pot assumir la despesa que signfiquen tres setmanes de representacions.

VOLS FORMAR PART D’UN MICROMECENATGE?
Nosaltres et necessitem i tu pots formar part del nostre equip.
Si la administració no dóna suport a la cultura, TU SÍ!

MOLTES GRÀCIES PER LLEGIR LA NOSTRA PROPOSTA.
T’ESPEREM AL TEATRE!!!

Segueix tot el procés al nostre facebook

Verkami | Crowdfunding para amantes de la creación: Més enllà dels Estels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*