Experiències escolars: El blog dels vaixells: El flautista d'Hamelin

Hem començat la última setmana de trimestre de la millor manera! Avui hem anat al teatre! Sí, aquest matí hem sortit de l’escola per anar al Cercle Catòlic de Gràcia on ens esperava la Companyia de Teatre Catacrac per representar-nos l’obra: El flautista d’Hamelin.

Quins nervis i ganes que tenim de veure l’obra!!! Alguns recordem que el curs passat ja vam visitar aquest teatre per veure alguna altra obra, però per d’altres era la primera vegada!!!
Just quan hem arribat al teatre ens hem trobat amb nens i nenes d’una llar d’infants, què petits!!! La Montse s’ha posat contenta ja que hi havia una de les seves antigues mestres….
Hem fet una mica de temps…

I quan ens han recollit cap a Platea hem anat amb moltes ganes de veure l’espectacle! Ens hem assegut i acomodat per tal de poder gaudir ben asseguts de l’obra.

I ara sí que sí, les llums comencen a tancar-se i apareix en Noé, un actor que ens diu que ens explicarà una història… la d’un flautista!!! Sí!

La història ens captiva de seguida… pobre flautista, sempre surt perdent i mai guanya ni una moneda tocant…però en el poble d’Hamelin sembla que la seva sort està a punt de canviar! Allà tenen un greu problema: les rates que han deixat el bosc per anar a viure a la ciutat! I sabeu perquè? Doncs per poder menjar formatge! Sí, en Rambo, la Cuqui, la Gordi i el jefe deixen el bosc i van cap a la ciutat, el que no saben és que allà l’alcadessa no els vol pas!!!

El flautista és que amb la seva flauta s’endú les rates d’allà a canvi d’unes monedes, però com que l’alcadessa no li vol pagar, sabeu què fa? Doncs toca la flauta per endur-se els nens… però tranquils al final tot acaba bé… el flautista rep el diners que li havien promés, l’alcadessa sembla no ser tant “exigent”, la seva filla està més contenta… i els ratolins tornen cap al bosc!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=RXatPlN3G-c&w=640&h=360]

Sense adonar-nos-en hem arribat al final de l’obra..

I en acabar sabeu què, els actors s’han quedat a l’escenari i ens han explicat qui era c
ada personatge! Quin matí més divertit!!!
Hem rigut, picat de mans, saludat… un bon matí!!! i en arribar a l’escola estàvem tant contents que n’hem fet un dibuix i tot! Mireu, mireu!!!

 Eina d’Escola

El blog dels vaixells: El flautista d’Hamelin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*