"El fantasma mentider" a l'Auditori de Tarragona aquest Diumenge

Cia. El Cau de l’Unicorn
Diumenge 15 d’abril de 2012 a les 12 hores
Un espectacle molt tendre, adreçat als més petits.

Les coses no sempre son el que semblen ser… Les faules actuals que composen aquesta obra son un cant a la tolerància. Les situacions es compliquen a causa dels malentesos creats pels prejudicis, per donar el tomb -de cop i volta- i  resoldre’s i aclarir-se de la forma més inesperada.

Les bruixes bones existeixen. Nosaltres en coneixem una: La Bruixa Maduixa, que serà l’encarregada de introduir als infants a les diferents histories que composen l’espectacle:

– La història de la Porqueta Narcisa, que es creu meravellosa, i que se’n va cap a ciutat –amb tots els seus estalvis- per aconseguir la fama, i el que es troba es….

– La història del aneguet Ciscu,  un ànec molt tendre i vergonyós, que esta ben enamorat… i que es vol convertir en un heroi per a conquerir la seva estimada, que mai no ha vist. L’anegueta dels seus somnis es troba a l’altra banda del riu… N’està del tot convençut!!!….Tot i que -de lluny- no l’ha vist prou bé!!! En Cisco emprendrà una gran aventura, tot cercant convertir-se en un heroi per tal de poder atraure l’atenció –i l’admiració- de la seva estimada.

Quan ho aconsegueix, té prou seguretat en ell mateix com per a creuar el riu en un vaixell de paper per declarar-l’hi el seu amor… Però quan hi arriba, descobreix astorat que la seva estimada es….EL FANTASMA MENTIDER!
– La Història de la bellugadissa família Ratolí, que –després de rebre una carta de l’estricte i solitari oncle Setciències- començarà un viatge carregat de sorpreses que canviarà les seves vides i els portarà a emprendre un llarg viatge cap el cas- tell de l’oncle… on els esperen un munt d’ensurts, sorpreses…i un final inesperat…

Amb uns texts molt depurats, i un gran impacte visual i musical…

El seu ritme manté als nens receptius i a l’aguait durant tot l’espectacle.
Durada de l’espectacle: 1 hora

Organitza: Rialles Parets

FITXA ARTÍSTICA

FUSTERIA: Carles Figueres Javi Barriuso
ARRANJAMENTS MUSICALS: Musitrònic – Eduardo Pérez
DISSENY PUBLICITAT: Txema Arrabal
ANIMACIÓ PERSONATGES: Miquel Sabaté Masachs Xènia García Bas Daniel Cocoví Sal Xavier Taboada Gallego Dani Martínez Iglesias
DIRECCIÓ: Roser Castellví Omella Dani Martínez Iglesias

Curisoitats sobre la llum negre:

La llum negra (o llum ultravioleta), s’anomena així perquè no il·lumina.

La llum negra te la facultat d’activar o “excitar” els electrons dels àtoms de determinats materials i fer que aquests comencin a “irradiar llum”.

Així doncs, aquests materials no estaranil·luminats per una llum externa sinó que es convertiran en un focus de llum, seran lluminosos per naturalesa pròpia.

ON ES FA?

CX Auditori de Tarragona
C/Pere Martell, 2
43001 Tarragona
Telèfon: 977 29 93 60

PREUS

Entrada: 4 euros
Clients de CatalunyaCaixa: 2 euros*

*Per a la compra d’entrades amb descompte cal acreditar-se amb el DNI i presentar una targeta o llibreta de CatalunyaCaixa

CESC SERRAT, A TARRAGONA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*