Landry el Rumbero, espectacle de clausura de la mostra d’Igualada

Landry el Rumbero

Aquesta setmana estem súper contents d’anunciar que l’espectacle de rumba catalana per a gent petita i gran de Landry el Rumbero serà la última actuació de la mostra d’Igualada. La mostra es durà a terme del 19 al 22 d’abril a la capital de l’Anoia i comptarà amb l’animació infantil rumbera que hem produït per a la clausura del 22 d’abril a les 17h. Aquesta serà l’encarregada de fer-ho passar bé a tots els assistents  que vulguin gaudir d’una mica de música, dansa, personatges i alegria. Vine a la mostra d’Igualada!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FSFvxZXt8n0&w=640&h=360]

Landry el Rumbero, espectacle de clausura de la mostra d’Igualada | Landry el Rumbero

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*