Els primers tallers de l'escola de circ de Riudoms començaran a l'estiu

La màgia del circ arriba al municipi en forma d’escola per potenciar el pol d’atracció de la Fira Trapezzi de Reus

La primera escola de circ del territori, icada a Riudoms, (Baix Camp) obrirà portes a l’estiu amb l’objectiu de formar i apropar la màgia del circ a persones de totes les edats. Marc Micheo, un dels responsables de l’escola i del Circ ‘Les Musaranyes’, ha explicat que el somni de qualsevol artista és treballar sota el paraigua d’una carpa, una instal·lació que serà l’escenari de l’activitat formativa adreçada a escoles i casals d’estiu. A banda de les activitats pròpiament formatives, Micheo ha posat de relleu l’aposta de l’escola per gaudir també de l’entorn. L’objectiu de la primera escola de circ del territori és obrir el sector a la participació de veïns i escolars de la zona.

Les activitats que inicialment estan programades són d’un dia de durada i després poder veure un espectacle de la companyia. Des de l’organització de l’escola han explicat que un cop es consolidi el projecte, l’objectiu passa també perquè diferents artistes i companyies puguin produir els seus espectacles a l’escola i ampliar la seva projecció.

Tot i que Micheo no ha volgut donar detalls del cost que representa posar en funcionament aquest projecte lúdic i també educatiu, ha ressaltat la necessitat d’apostar per aquest tipus de formats que al mateix temps, també són respectuosos amb el medi ambient.

El Circ de les Musaranyes és l’entitat que farà possible la primera escola de circ de les comarques de Tarragona. L’escola, que durà el nom de 360 Circ, té com a objectiu formar persones de totes les edats que vulguin professionalitzar-se en aquest món. La idea dels promotors és oferir activitats d’un dia de durada per a les escoles, durant el qual es faran tallers temàtics, un esmorzar i una tarda d’espectacle. També es volen oferir tallers d’estiu, com els que es fan a l’escola Pi del Burgar de Reus.

Des de l’Ajuntament, l’alcalde de Riudoms, Josep Maria Cruset, ha assenyalat la bona oportunitrat que representa una escol
a de circ per potenciar i donar continuitat al pol d’atracció que és la Fira Trapezzi de Reus. Cruset ha destacat també la posició geogràfica del municipi com a punt clau perquè veïns i alumnes de diferents punts del Camp de Tarragona puguin arribar a l’escola de circ.

Publicat a http://www.delcamp.cat

delCamp.cat – Els primers tallers de l’escola de circ de Riudoms començaran a l’estiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*