"La Música Pintada" de Joan Baixas, a la Mostra d'Igualada

Teatre visual

La Mostra d’Igualada, Fira de Teatre Infantil i Juvenil 2012

Com és la música, té llum i color? Aquesta és la creació d’una obra singular que es fa i es desfà d’una manera màgica. Seguir els impulsos de les suggestives obres de Maurice Ravel i Claude Debussy ens ajudarà a comprendre el significat d’aquesta qüestió, i per què de la música d’aquests pintors se’n diu música impressionista. Els intèrprets d’aquest espectacle seran els encarregats de fer-nos viatjar pels móns fantàstics i evocadors de l’impressionisme, i ho faran de la mà dels representants indiscutibles d’aquest corrent artístic: els compositors francesos Claude Debussy (1862-1918) i Maurice Ravel (1875-1937).

Autor: Joan Baixas
Intèrprets: Joan Baixas
Duració: 50 min
Hora: Segons dia
Preu: 8 euros

Local: Teatre de l’Aurora
C/de l’Aurora, 80
 08700 Igualada, Barcelona
Tel. 938050075
Veure mapa

Dia: 21/04/12,

La Música Pintada – Venda d’entrades teatre, concerts, espectacles, compra a TELENTRADA.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*