Activitats per a infants aquest cap de setmana – El rei de la casa

Ultimament sembla que les fades de la primavera no s’aclaren gaire…d’acord que ens fa falta la pluja però una mica de clemència per els dies festius si-us-plau…per si de cas no fan cas de les meves oracions aquí teniu un bon grapat d’activitats portes endins perquè gaudiu del cap de setmana sense mollar-vos gaire. Per si surt el solet també us he posat unes quantes cosetes a fer a l’exterior…

CONTES PER TOT ARREU
Dissabte a les 12:30 h hi ha un conta-contes en anglés al Corte Inglés de Portal de l’Angel anomenat “Once upon a time…” . Mitja hora abans a la Llibreria La Central del Raval (C/Elisabets, 6) hi haurà aquest cop un espectacle de cançons de primavera a càrrec de Noè Rivas i la Mercè Arànega. I tot a 0 euros.. I recordeu de passar per la biblioteca que teniu més a prop que de ben segur explicaran un conte algun dia de la setmana, o faran un espectacle, o un taller…i vosaltres sense saber-ho!!

QUAN ELS CONTES SÓN MÚSICA
Diumenge, a les 17 h, el Museu de la Música ens obre les seves portes de manera gratuïta i també comptarem amb un conta-contes molt musical. Ens trobarem amb històries d’arreu del món sobre l’origen dels instruments. A partir de 6 anys, www.auditori.cat

FESTIVAL DE TITELLES A MOLLET
Des de divendres fins diumenge a Mollet del Vallès s’hi celebra la 6a edició de la Mostra de Titelles. Diversos espais públics acullen els espectacles de franc o bé de pagament d’1 euro. A més de les representacions de titelles també podreu fer un volt per les parades d’artesania titellaire, gaudir de cercaviles o participar en diferents tallers infantils. El programa complert el trobareu a www.molletvalles.cat


UNA HISTÒRIA AMB PERSONATGES DE LLEGENDA
Cada diumenge, a les 11:30 h, el Museu d’Història de Catalunya (Plaça de Pau Vila, 3)  convida les famílies a conèixer de forma lúdica diferents moments de la història en l’activitat anomenada “Pessics d’Història”. Aquesta setmana es proposa el taller “Temps de Llegendes” que recorda que l’època moderna és plena de llegendes i personatges mítics com els bandolers o les bruixes. Activitat de frac però cal reserva al tel. 93.225 42 44, www.mhcat.net

TALLERS INFANTILS D’ABACUS
Els dissabtes hi ha botigues Abacus que organitzen Tallers infantils. Aquest dissabte a la botiga de Plaça Urquinaona organitzen a les 12 h un taller de roses per preparar-nos per Sant Jordi. Recomanat per a nens i nenes a partir de 5 anys. Mireu a la web a veure quin taller organitzen a la botiga Abacus que teniu més a prop. www.abacus.coop .

DOS CUENTISTES I UNA GUITARRA
Diumenge, a les 18 h, a l’espai “L’hora lliure” (C/ Milà i Fontanals, 50) hi podreu trobar un espectacle de conta-contes amb música i humor a càrrec de “Pinyolvilaicompanyia” per fer passar una bona estona a gent de 0 a 99 anys. Preu: 5 euros, socis a 3 euros. Informació de tots els seus tallers a www.horalliure.com

ESPECTACLE INFANTIL D’ELS COMEDIANTS AL CAIXAFORUM
Al Caixaforum (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8) durant tot el mes d’abril dissabtes a les 17:30 h i diumenges a les 12 h hi podreu gaudir de l’espectacle familiar “Skribo. Una aventura cal.ligràfica” a càrrec d’Els Comediants. L’argument és d’allò més original: qué passaria en un món absolutament tecnològic si es quedés sense electricitat per culpa d’una tormenta ?? Preu: 4 euros. Reco
manat a partir dels 4 anys. Més informació a www.fundacio.lacaixa.es


DRACS EN UN MONESTIR??
Dissabte, a les 12 h, el Museu Claustre del Monestir de Sant Cugat convida a totes les famílies a participar en un original taller anomenat “De dracs i altres animals fantàstics”. Uns dies abans de Sant Jordi esbrinareu si al Monestir hi ha dracs com el de la llegenda…Totalment de franc. A partir dels 5 anys. Més informació i reserves al 93.589.63.66 o educaciomuseu@santcugat.cat . Les places són limitades, www.museu.santcugat.cat

El rei de la casa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*