Presentació del conte Escaldàrium, la llegenda del foc i l'aigua, i del llibre Llegendes de Caldes de Montbui

Per Sant Jordi, la població està convidada a descobrir noves publicacions sobre llegendes i tradicions Quadre de text: calderines.

El dimarts 17 d’abril, a les 19.30 h, a la Biblioteca de Caldes, es presenta el conte Escaldàrium, la llegenda del foc i l’aigua, del Ball de Diables, i el llibre Llegendes de Caldes de Montbui, de la Comissió de Patrimoni del Consell Municipal de Cultura.

El Ball de Diables també aprofitarà aquest context per presentar la unitat didàctica que han editat per alumnes des de P3 fins 6è d’Educació Primària, inspirada en la mateixa llegenda de l’Escaldàrium, i que s’impartirà a les escoles que ho desitgin.

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, la vila termal acull la presentació d’aquestes dues publicacions, l’autoria de les quals són agents actius de la vida sociocultural calderina: el Ball de Diables i la Comissió de Patrimoni del Consell Municipal de Cultura.

Lloc: Biblioteca de Caldes

Organitza: Ajuntament – Ball de Diables – Comissió de Patrimoni – Biblioteca

www.caldesdemontbui.cat
www.entitatsdecaldes.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*