Preestrena de 'Les puces d'Struc', dissabte a l'Aleixar

El proper dissabte, 14 d’abril, podreu veure la Pre – Estrena del nou espectable de la Companyia Struc “Les Puces d’Struc” a la plaça de la Vila de l’Aleixar.

Sessions de 30 minuts a les 11:30, 12:30, 17:30, 18:30 i 19:30. Aforament limitat.

La Companyia Struc us proposa un nou espectable amb espai escènic propi l’Struc Magic Circus, una aposta innovadora i arriscada, el circ més petit de Catalunya, que simulant els circs de principis del segle passat, us portarà en un món d’il·lusió, fantasia i diversió on la imaginació i les ganes de passar-ho bé són els ingredients principals.

Les Puces d’Struc és un espectacle de somni, íntim i molt personal, una proposta simpàtica i atrevida presentada per un domador llunàtic i excèntric. Gran espectacle de petit circ que ens portarà a l’increïble món del circ de les puces i tot allò que poden fer els nostres artistes en la nostra petita pista de circ feta a mida.

Podreu veure la puça més forta del món, l’equilibrista i la puça bala que faran volar la vostra imaginació, fantasia i il·lusió.

Descobrireu el gran secret de la doma i ensinistrament de les puces, tot un món de petits animals insòlits i divertits, simpàtics i impertinents que us deixaran bocabadats.

Passin, mirin i gaudeixin…

Un espectacle per a tots aquells que encara somien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*