Programació – Món Llibre 2012

Els dies 14 i 15 d’abril se celebra Món Llibre, un festival de literatura amb entrada lliure, adreçat a nens i nenes de fins a 12 anys. L’objectiu de Món Llibre és apropar els llibres als nens i joves i despertar-los el gust per la lectura. Aquest festival pioner i únic a Europa, enguany compta amb els llibres i activitats de més de 40 editorials de literatura infantil i juvenil i suma la col·laboració de les biblioteques barcelonines, més de deu revistes, Casa Amèrica. Catalunya, els espais del CCCB i el MACBA que obren les seves portes per l’ocasió, així com les dues llibreries (Laie i La Central) d’aquests dos centres culturals. Enguany, Món Llibre tindrà les titelles i l’animació de l’objecte com a eix temàtic i proposa més de 100 activitats que faciliten , d’una manera lúdica i participativa, l’accés a través de la lectura a altres àrees del coneixement com la música, el medi ambient, o l’art. Poc a poc, Món Llibre ha anat esdevenint una gran festa de format singular prèvia a Sant Jordi, que sol reunir en un cap de setmana més de 15.000 persones.

Dates:14 i 15 d’abril

Organitza: Institut de Cultura. Ajuntament de Barcelona

Informació pràctica:

  • Entrada lliure
  • Aforament limitat
  • Edat recomanada: de 0 a 12 anys
  • Hi ha un espai pels nadons “Nascuts per llegir” i un altre exclusiu pels majors de 9 anys.
  • Porta un llibre i el podràs canviar al Mercat d’Intercanvi de Món Llibre

 http://www.bcn.cat/monllibre/index.html

La vida de un piojo llamado Matías
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ztjHBxjRliA?feature=player_embedded]

Nascut al cap d’un maquinista, Matías aprèn des de les seves primeres passes que un poll sempre ha de caminar amb els ulls ben oberts. De seguida ha d’afrontar inundacions de sabó, les fregues d’una ma gegant que el vol expulsar o trobar refugi davant d’una pinta o de l’ huracà de l’assecador.

D’aventura en aventura la vida de Matías és un divertit retrat d’iniciació des del seu original i diminut punt de vista. Teatre familiar per nens i nenes a partir de 5 anys. Basat en el llibre de l’autor Fernando Aramburu.


Cia. El Espejo Negro

Sala Teatre CCCB
Dissabte 14 d’abril, a les 12 i 17 h
Diumenge 15 d’abril, a les 12 h

La caputxeta galàctica
[vimeo http://www.vimeo.com/32039386 w=400&h=300]És un espectacle multimèdia que explota la simultaneïtat de diferents expressions artístiques com les arts escèniques, la pintura, el vídeo i la música creant un discurs innovador que aconsegueix submergir l’espectador dins de l’obra. Ofereix així un acostament genuí i original al conte popular de La Caputxeta Vermella. A partir de 8 anys.

Cia. Insectotròpics

Sala Raval CCCB
Dissabte 14 d’abril, a les 18 h
Diumenge 15 d’abril, a les 18 h
Dissabte 14 a les 17 h, els artistes participants en aquest espectacle presentaran el seu projecte a l’Espai dels Grans. Espai -1 CCCB.

Programació – Món Llibre 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*