El Cirviànum de Torelló presenta aquest cap de setmana una àmplia oferta de música, teatre i espectacle familiar – Vicolot

(13/04/2012)  http://www.viqolot.com

El Teatre Cirvianum de Torelló presenta, aquest cap de setmana, una àmplia i variada oferta, amb música, teatre i un espectacle per a públic familiar. Obrirà foc, divendres, una altra proposta del cicle 3×2, amb Ajo i Judith Farrés; dissabte será el torn de la companyia Clownic, una ‘filial’ de Tricicle; i diumenge tocarà un espectacle per a la família, amb la posada e escena de la cèlebre faula ‘La cigala i la formiga’.

(..)
Finalment, l’àmplia oferta d’aquest cap de setmana al Cirvianum es tancarà diumenge, a les 6 de la tarda amb una proposta per a públic familiar: ‘La cigala i la formiga’, amb la companyia Xip Xap. Amb aquests dos personatges, protagonistes de la tradicional faula, els espectadors podran viatjar per totes les estacions de l’any: quan les fulles dels arbres canvien de color i cauen, quan comença a nevar i quan tornen a cantar els ocells per la primavera. Ajudats per les cançons, s’explica una història que parla de l’amistat, de les diferents maneres de veure la vida i de com encarar-la… buscant l’ofici més agradós.

El Cirviànum presenta aquest cap de setmana una àmplia oferta de música, teatre i espectacle familiar – Vicolot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*