Diada de Sant Jordi a Platja d'Aro

Diada de Sant Jordi.    
23.04.2012
Durant tot el dia  
  
La Diada de sant Jordi commemora la mort d’aquest sant, el 23 d’abril de l’any 303. És un dia en què tradicionalment als Països Catalans les parelles es regalen una rosa i un llibre. També a Castell–Platja d’Aro durant tot el dia es podran trobar parades de comerços i entitats amb aquests productes, protagonistes de la jornada. El mateix dia, de 10 a 13 h a l’Av. de S’Agaró se celebrarà la 7a Trobada de Puntaires.

Simultàniament, la Biblioteca Mercè Rodoreda convoca del 26 de març al 17 d’abril, la 16a edició del Concurs de dibuix sant Jordi, adreçat a infants i joves de 3 a 12 anys. Cal fer els dibuixos a la mateixa biblioteca, on s’obsequia a tots els participants amb una caixa de colors. El lliurament de premis serà el dilluns 23 d’abril a les 17.30 h amb l’espectacle d’animació infantil Va de sant Jordi, a càrrec de la companyia Microtroupe per a infants a partir de 4 anys.

Platja d’Aro – agenda d’activitats – Diada de Sant Jordi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*